Tentativă de spargere a locuinţei unei poliţiste. Vezi cum au scăpat hoţii...

Tentativă de spargere a locuinţei unei poliţiste. Vezi cum au scăpat hoţii ghinionişti

2
DISTRIBUIȚI

masina suspecti furt 1

Aventuri ca-n filme, azi noapte, pentru locatarii blocului cu numărul 62 de pe Calea Timişorii din Giroc, aflat în apropierea fostelor unităţi militare. În jurul orei 23, unul dintre locatarii care stă în blocul parţial locuit a auzit zgomote pe casa scărilor.


Mai mulţi indivizi încercau la rând uşile apartamentelor, unul dintre ele fiind al unei poliţiste care este plecată în concediu în afara ţării. A ieşit pe scara blocului şi suspecţii au luat-o la fugă în momentul în care au fost întrebaţi ce caută. Pe urmele celor trei au plecat mai mulţi vecini, dar spărgătorii au reuşit să scape, fugind pe câmpul din apropiere. Întunericul i-a împiedicat pe urmăritori să-şi continue cursa, dar au observat că fugarii au abandonat în apropierea blocului maşina – un Citroen gri, înmatriculat în Italia, care avea unul dintre geamuri deschis. În maşină se putea vedea un rucsac. La faţa locului a sosit un criminalist care a fotografiat Citroen-ul, care a rămas acolo sub supravegherea poliţiştilor. A fost începută o anchetă pentru a se stabili identitatea celor trei vizitatori de la miezul nopţii. Cel mai probabil aceştia aveau codul de acces de la interfon, pentru că uşa de la intrarea în bloc nu era forţată.

2 COMENTARII

  1. Despre cazul de mai sus doresc sa mentionez k pe data de 03.08.2013 sambata in jurul orei 23:15 am gasit o masina marca Lancia de culoare gri metalizat inmatriculata in IT si 3 barbati bine facuti cu varste cuprinse intre 25-35 ani, 2 erau afara langa masina si unul se afla la volanul autoturismului sus mentionat , masina se afla in curtea blocului nr.62 pornita si blocase calea de acces , eu fiind in spatele masinii lor i-am rugat sa traga masina astfel incat sa intru in curte ,intr-un final au tras masina , mi-au eliberat calea de acces am intrat in curte am coborat sa-i intreb dak asteapta pe cineva mi-au raspuns k sau oprit sa verifice ceva la motor, i-am rugat sa-si traga masina din curte pt k blocheaza calea de acces , au tras masina pana peste drum si acolo a ramas timp de 2 zile. Daca credei ca stiti cine sunt baietii sau stiti ceva despre acest autoturism va rog sa lasati ms.
    Am vrut sa scriu acest mesaj pentru ca pare un caz indigo cu cel din sambata 17.08.2013, la aceeiasi ora, doar k au venit cu o alta masina posibil cu aceeasi nr de inmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.