Timişoreanul Leizaboy reprezintă România la cel mai important festival de drum and...

Timişoreanul Leizaboy reprezintă România la cel mai important festival de drum and bass din lume, Sun And Bass

1
DISTRIBUIȚI

leizaboy

DJ-ul timişorean Leizaboy va reprezenta România la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică drum and bass din lume, Sun And Bass, care va avea loc în luna septembrie în San Teodoro, din Italia. Leizaboy a fost invitat să mixeze în cadrul acestui eveniment special – un festival ajuns la cea de-a zecea ediţie – în urma unei competiţii de mixuri, setul acestuia fiind ales câştigător de către organizatorii evenimentului. Timişoreanul va mixa alături de ceilalţi cinci câştigători ai concursului în ziua de 13 septembrie.

Festivalul care se desfăşoară între 7 şi 14 septembrie îi are în line–up pe cei mai cunoscuţi muzicieni care activează în acest stil muzical, printre aceştia numărându-se A-Sides, Bailey, Calibre, D Bridge, Doc Scott, Dub Phizix, Goldie, Jubei , Klute,  Logistics, Marcus Intalex, Nathan Haines, Nu:Tone, S.P.Y, Tokyo Prose sau Utah Jazz.

Leizaboy (pe numele său adevărat Horaţiu Rus) a început să mixeze în anul 2000, sub îndrumarea lui Roli Breaker.


Doi ani mai târziu a pus bazele labelului Guerilla Outernational, alături de DuBase, siglă sub care a organizat numeroase petreceri care aveau scopul să promoveze breaks-ul. Tot cu Sebi, Leizaboy a susţinut o serie de sesiuni live în cadrul festivalului clujean Tiff, unde au reilustrat sonor într-o manieră inedită filme mute alese din arhivele cinematografiei. Au fost prezenţi cu acest concept şi la un festival de peste graniţe, în Cehia. Leizaboy face parte din anonimTM şi realizează emisiunea Ears in Stereo iar mixul lui care a atras atenţia organizatorilor Sun And Bass se poate asculta aici. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.