Timișorenii de la Teatrul Național au deschis unul dintre cele mai importante...

Timișorenii de la Teatrul Național au deschis unul dintre cele mai importante evenimente de teatru musical din Germania

2
DISTRIBUIȚI

tnt germania

Festivalul Internaţional de Teatru Muzical “Move Op!” are loc în perioada aceasta la Berlin. Până pe 25 august eveniemntul reunește producţii, artişti şi trupe renumite din întreaga lume.


Institutul Cultural Român din Berlin a prezentat în deschiderea festivalului show-ul ”Songurile lui Afrim”, un spectacol la care au participat și actorii noștri: Ion Rizea, Andrea Tokai, Călin Stanciu Jr..

”Songurile lui Afrim” este un format inedit de momente muzicale din spectacolele regizate de Radu Afrim.

Timișorenii au interpretat cântece care apar în spectacole care s-au bucurat de mare apreciere la public – ”Piaţa Roosevelt” (premiera – mai 2009) şi ”Boala familiei M” (premiera – aprilie 2008), care au intrat în repertoriul Naționalului timișorean de câțiva ani și care de atunci se joacă în fiecare stagiune.

Spectacolul ”Boala familiei M” de Fausto Paravidino, în regia lui Radu Afrim, producţie a Naţionalului timişorean, este unul  cu o carieră de invidiat. A avut o mini-stagiune la Odeon, în Paris și a fost invitat la numeroase festivaluri internaţionale.

 

 

2 COMENTARII

  1. nationalu’ nu trebiia sa merge in germania. nu aviau ce cata acolo. Noi trEbia sa merjem Teatrul german din timisoara. sa fie clar! o sa facem scandal la comisia europeana sa vada si aia cum teatrul German din TIMISOARA ESTE BATJOCORIT SI DISCRIMINAT DE ROAMANII DIN PRIMARIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.