Timişorenii s-au distrat gratis cu ursul Rocky şi maimuţele la Zoo. Ce...

Timişorenii s-au distrat gratis cu ursul Rocky şi maimuţele la Zoo. Ce surpriză pregăteşte primăria

0
DISTRIBUIȚI

urs zoo 2

Ursul Rocky, împreună cu familia lui, femela şi cei doi ursuleţi, precum şi un pui de maimuţă au fost atracţia Grădinii Zoologice din Timişoara, căreia sute de părinţi şi bunici cu copilaşii de mână i-au trecut pragul, astăzi. Pentru că pe 9 august a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Grădinii Zoologice şi Parcurilor, municipalitatea le-a pregătit o surpriză timişorenilor, astfel că până duminică cele 31 de specii de animale de la Pădurea Verde pot fi vizitate gratuit.


Cerbi, pisici sălbatice, maimuţe, canguri pitici, struţi, broaşte ţestoase sau iguane sunt doar câteva dintre speciile de animale care trăiesc în grădina zoologică timişoreană. De departe cele mai simpatice animale sunt maimuţele, care s-au dat în spectacol şi s-au urcat în copaci atunci când au observat că vizitatorii le fotografiază. Un pui de maimuţă care a evadat din spaţiul dedicat lui ca să fie mai aproape de oameni. Nici urşii nu s-au lăsat mai prejos şi s-au jucat în apă, iar vizitatorii i-au hrănit cu pufuleţi sau fructe.

Adrian Bere, şeful Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei Timişoara, ne-a declarat că în perioada următoare va fi adusă o nouă specie de animale care va atrage mai mulţi vizitatori, dar nu a dorit să ofere informaţii suplimentare. Până atunci, timişorenii care doresc să treacă pragul Grădinii Zoologice de la Pădurea Verde începând de marţi trebuie să plătească o taxă de cinci lei, iar preţul biletului pentru un copil este de trei lei. Programul de funcţionare este de marţi până duminică între orele 10:00 – 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.