Titularizare 2013: Au obţinut nota 10, dar nu există niciun post pe...

Titularizare 2013: Au obţinut nota 10, dar nu există niciun post pe care să-l ocupe

1
DISTRIBUIȚI

aniversare scoala iancului

Au învăţat degeaba! Doi profesori de Istorie din judeţul Timiş au obţinut nota maximă la examenul de Titularizare din acest an, dar nu există niciun post titularizabil pe care să-l ocupe, ci doar fragmente de posturi. Aura Danielescu, inspector şcolar adjunct, a afirmat, astăzi, că la disciplina Istorie, 27 de candidaţi care au susţinut proba scrisă a examenului de Titularizare au obţinut cel puţin nota 7, însă se „bat” pe niciun post. La fel se întâmplă şi la disciplina Geografie, unde 14 dascăli nu pot ocupa niciun post titularizabil. De asemenea, cea mai mare bătălie este pentru ocuparea unui post de profesor de Biologie, unde sunt 24 de candidaţi, la Chimie sunt şase candidaţi pe un loc, la Economie, Administrativ, Poştă sunt patru pe un post, iar La Educaţie Fizică şi Sport, doi candidaţi se „bat” pe 31 de posturi titularizabile.

„La polul opus se află postul de  educatoare de limba germană, unde există o singură candidată care a obţinut cel puţin nota 7 care poate să aleagă 38 de posturi.


Pe postul de învăţător avem 68 de candidaţi pe 30 de locuri, iar pe postul de educatoare în limba română sunt 50 de dascăli pe 44 de locuri”, a adăugat Aura Danielescu. 990 de profesori s-au prezentat la examenul de Titularizare care s-a desfăşurat săptămâna trecută, însă există doar 144 de posturi titularizabile, restul se „bat” pe fragmente de posturi. Rezultatele parţiale au fost publicate ieri, iar 103 viitori profesori au depus contestaţie, nemulţumiţi de notele primite.

Afişarea rezultatelor finale se va face pe 8 august, iar începând din 9 august va avea loc repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Iar pe 14 august sunt aşteptaţi restul candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 5 ca să fie repartizaţi pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată (suplinitori). „Pe 14 august se pot prezenta doar candidaţii care au susţinut examenul de Titularizare în acest an. Iar pe 28 şi 29 august se prezintă toţi candidaţii. Dar, chiar dacă un candidat care s-a prezentat la concurs în 2012 a obţinut cel puţin nota 7, un profesor care s-a prezentat anul acesta şi are nota 5 are prioritate”, a declarat inspectorul şcolar adjunct.

1 COMENTARIU

  1. De ce numai in Timis???? In Bucuresti foarte multe discipline NU au posturi pentru titularizare. !!!! Am luat 9.55 ! Niciun post titularizabil !!! De ce??? Ca sunt ocupate de COMUNISTI care NICIODATA nu au dat un examen de titularizare dupa 1990 !!!!! HUOOOOOOOOOOOOO

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.