Uitând de autostrada neterminată a lui Boc, Traian Băsescu a venit să...

Uitând de autostrada neterminată a lui Boc, Traian Băsescu a venit să facă pe lupul moralist cu guvernul Ponta pentru tronsonul Pecica -Arad

6
DISTRIBUIȚI

presedintele basescu la autostrada arad nadlac03_resize

Îmbrăcat lejer într-o cămaşă Paul&Shark, preşedintele Traian Băsescu a vizitat, astăzi, cele două tronsoane ale autostrăzii Arad – Nădlac  ca să aibă motiv să mai dea la picioare guvernului Ponta, cerându-i ”să se trezească”. Pe podul de legătură cu Pecica, la kilometrul 12, a mărturisit că oamenii lui au realizat mai multe fotografii, atât din mașină cât și din elicopter și că acestea vor fi puse la dispoziția celor interesați. Una peste alta, Băsescu  a urecheat guvernul Ponta pentru felul în care gestionează lucrarea autostrăzii de la intrarea în țară vorbind de „emblema neputinţei” adică ”proastă guvernare”.

”E  inadminisbil modul în care se stabilesc prioritățile și că, pe de o parte uităm că vara nu lucrează constructorii și ne ocupăm de alte trăznăi, pe de altă parte mărim taxele constribuabililor când pe acești 39 de kilometri avem miliarde îngropate care nu se valorifică pentru că nu se finalizează lucrările.


Dacă vrem o emblemă a neputinței venim pe autostrada Nădlac – Arad și vedem ce însemană proastă guvernare. (…) Discutăm de bani europeni. Când tronsonul Arad – Pecica l-ai înterupt anul trecut în noiembrie și nu ți-a ajuns toată iarna să stabilești un alt constructor și stai tot sezonul de lucrări în construcții cu lucrarea întreruptă – ce poți să gândești despre  oamenii care gestionează destinele acestor investiții? Nu poți să gândești decât rău” – a spus președintele țării.

Băsescu a explicat că scopul vizitei a fost acela de a trage un semnal de alarmă prin intermediul presei: ”Trebuie tras un semnal de alarmă despre intrarea în niște bune practici când este vorba de decizii guvernamentale. S-au tăiat de la Ministerul Transporturilor 200 de milioane de euro. Cum să tai când tu stai cu lucrări nefinalizare? (…) Tronsonul acesta (Arad – Pecica) e în proporție de 80% terminat. Chiar și pe celălalt tronson,  Pecica – Nădlac sunt zone în care s-a tras deja asfaltul”.  Preşedintele Traian Băsescu nu a suflat, însă nici un cuvânt, despre tronsonul de autostradă Arad – Timişoara, inaugurat de Emil Boc în decembrie 2011 cu mare fast, chiar dacă lucrările nu au fost finalizate nici până acum şi au apărut deja gropile.

6 COMENTARII

  1. Cand il vad pe nesimtitul de basescu , imi dau seama in ce hal s-au irosit 10 ani din istoria Romaniei!!! Cu ce am gresit oare de am avut astfel de presedinti :ceausescu ,iliescu ,constantinescu ,basescu . Oare ce va urma inca un -escu ?!!

  2. mai nesimtiti decat ponta,antenescu et Comp. nu-i Basescu ! macar a pus alup pe banditi si-i ingramadeste-n celule,astia de mai sus,narati fratilor de guvernare,ca aveati dureri in gat de alup lu’ Boc,luati acum cu sare,mustar si ceva smantana,’ti-ai dracului de rataciti !

  3. De-aci-ncolo sa vedeti tupeu la mascariciul asta!Sacii ii are in caruta:cu procurorii s-a rezolvat,CCR-ul a ramas al lui,secu nu a incetat sa-l slujeasca si ce-i mai important,anuntul recensamantului n-a provocat nici un pic de rumoare.Libertatea se castiga in strada,ori noi,generatiile astea cel putin, am aratat ce putem.Si avem dupa putinta.Acu” a intrat in linie dreapta,nu vad ce sa-l mai opreasca in a reinstaura o noua epoca Basescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.