Un bărbat cu febră de 43 de grade și în comă de...

Un bărbat cu febră de 43 de grade și în comă de gradul IV, adus cu elicopterul SMURD la Timișoara UPDATE Pacientul s-a stins din viață

0
DISTRIBUIȚI

elicopter_SMURD

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Caraş-Severin, care suferă de Parkinson, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.


Pacientul a fost transportat, aseară, de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru investigaţii şi avea o temperatură a corpului foarte mare, 43 de grade Celsius, după ce a intrat, ieri, în comă. Medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe nu au reuşit să îşi dea seama de ce a intrat bărbatul în comă şi l-au transferat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” pentru că au presupus că ar fi vorba despre o intoxicaţie cu medicamente. „Pacientul este în comă de gradul IV, este într-o comă profundă. Presupunem că are o temperatură a corpului aşa mare pentru că are febră cerebrală. A fost transferat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul spitalului nostru pentru că are şi o bronhopneumonie. În acest moment este intubat, dar răspunde foarte greu la tratament, nu ştim dacă-şi va mai reveni”, ne-a declarat Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

UPDATE Bărbatul care a fost adus aseară în stare foarte gravă la Timișoara a murit în această dimineață, a confirmat, pentru PRESSALERT.ro, Virgil Musta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.