Un bărbat, lovit pe o trecere de pietoni de pe Calea Buziașului....

Un bărbat, lovit pe o trecere de pietoni de pe Calea Buziașului. Află ce gest era să-i aducă moartea VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

accident buziasului masina

Un bărbat a fost lovit, sâmbătă seara, pe o trecere de pietoni pe de Calea Buziașului din Timișoara de un Ford. Acesta a traversat strada împreună cu soţia sa care avea în braţe copilul în vârstă de câteva luni, dar şi-a dat seama că micuţei i-a căzut una dintre şosete pe trece şi s-a întors să o ia .


„Primul (şofer, n.r.) s-a oprit şi a doua maşină l-a luat în plin”, a povestit femeia. Şoferul, George Lupaşcu, în vârstă de 33 de ani,  a nuanţat incidentul, afirmând „dânsul alerga pe trecere. Prima maşină l-a ocolit, cealaltă a frânat şi, el cum a alergat pe trecere, vă daţi seama că l-am luat. Am frânat şi l-am luat”. Impactul a fost atât de violent încât caroseria din zona parbrizului s-a îndoit, iar pietonul a fost aruncat la câţiva metri. Victima, care a fost lovită-n plin, a fost transportată de ambulanţă la spital, o alta luând-o pe soţia şoferului care a fost rănită de cioburile provenite de la parbrizul spart. Poliţiştii de la Rutieră au început o anchetă, stabilind în urma testării că şoferul avea alcoolemie zero.

5 COMENTARII

  1. accident clasic: fraierii stau cica aiurea inainte de trecerea de pietoni iar desteptii trec pe linga masinile oprite si lovesc pietonul.
    ca sofer la trecerea de pietoni trebuie sa fi atent. chiar daca celelalte masini nu sint oprite si numai vezi ca pun frina, trebuie sa iti treaca prin cap ca exista un pieton aflat in traversare.
    ca pieton trebuie sa fi cu ochii in 4 chiar daca ai verde sau prioritate. cu ce te incalzeste ca ajungi la spital/cimitir nevinovat?

  2. Din pacate pentru noi, in Timisoara nu exista Politie rutiera. Exista doar cativa pandari cu niste radare. Nu exista politisti care sa fluidizeze, nu exista preventie. In Timisoara se trace pe rosu ca nicaieri in Romania. Cite permisa s-au suspendat? Acest lucru se traduce si in lipsa de civilizatie si politete rutiera. Nimeni nu te lasa la semafoarele cu verde intermitent dreapta, prea putini te lasa sa intri in fata, intercalat, de pe strazi secundare, atunci cand situatia o permite. Multi am fost amendati prin oras ca am parcat fara sa platim, dar in fata IJP zilnic e blocat trotuarul de masini cu IPA-n geam. Dar corb la corb nu-si scoate ochii…

  3. ba voi ciar nu ati inteles toata povestea am ajuns in statie si am stat un pic si dupaia o observat ca lipseste sosetuta fetitei deci nu imediat sa intors si de pe banda a doua la oprit si el trebuiasa verifice a trecut sau trece

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.