Un director CNADNR cercetat disciplinar anul trecut, avansat director general

Un director CNADNR cercetat disciplinar anul trecut, avansat director general

0
DISTRIBUIȚI

autostrada

Un director din CNADNR suspendat din funcţie şi cercetat disciplinar în toamna anului trecut a fost avansat în poziţia de director general, acesta fiind numit în locul lui Mircea Pop. Premierul Victor Ponta a declarat aseară, la postul B1 TV, că Narcis Neaga, director adjunct al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, responsabil pentru concesiuni, va prelua conducerea CNADNR în locul lui Mircea Pop, demis din funcţie.

„Este director adjunct, este cel de la Concesiuni, şi obiectivul fundamental pentru acest an este să semnăm contractul Comarnic-Braşov, centura sud Bucureşti şi Piteşti-Craiova.


Aşa încât, am spus ca directorul de la Concesiuni să fie director general ca să finalizeze lucrările”, a spus Ponta la postul de televziune, citat de Mediafax.

Ieri dimineață, premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, în subordinea căruia se află CNADNR, au anunţat că Mircea Pop va fi schimbat, tot ieri, din funcţia de director general al CNADNR, prin decizie a Consiliului de Administraţie, Pop urmând să rămână în CA ca simplu membru.

În luna ianuarie, după ce presa a relatat că mai mulţi directori din CNADNR au petrecut la munte deşi meteorologii anunţaseră pentru acea perioadă că vremea se va înrăutăţi accentuat, Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioadă foarte scurtă, până la numirea altui şef. Pop a rămas însă interimar până în prezent, premierul Ponta explicând că acesta a câştigat concursul pentru postul de manager privat astfel că Guvernul ar fi obligat să îl instaleze în această funcţie dacă expiră interimatul. Mircea Pop conduce CNADNR din iulie 2012.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.