Un fost pedelist, preşedintele filialei Timiş a Partidului Mişcarea Populară

Un fost pedelist, preşedintele filialei Timiş a Partidului Mişcarea Populară

3
DISTRIBUIȚI

lambrino

Mişcare inedită în politica locală – Radu Lambrino, fost membru marcant al PDL, a fost numit oficial preşedinte interimar al  Mişcării Populare Timiş.


Ultima funcţie publică ocupată de Lambrino, finul fostului şef al PDL Timiş şi actual consilier al primarului liberal Nicolae Robu, Dorel Borza, a fost cea de director de cabinet al ministrului de Interne. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro Lambrino a dezvăluit că momentan este un soi de preşedinte doar cu numele, asta pentru că deocamdată fracţiunea pe care  conduce nu are niciun membru. „  Astăzi am primit doar formularele de înscriere, sunt foarte mulţi oameni la fundaţia Mişcarea Populară care vor să devină membri de partid, dar pe de altă parte sunt şi alţii care nu vor” . Lambrino a explicat că în viziunea sa este necesar ca în politică să se implice lideri noi. Cât despre posibile transferuri din tabăra PDL, fostul pedelist spune că nu a purtat negocieri şi că  există mulţi oameni competenţi în fostul său partid,  politicieni pe care îi aşteaptă cu drag lângă el în noua formaţiune politică. Nu în ultiuml rând, Lambrino a dat asigurări că de îndată ce partidul  va fi unul închegat, proces care în viziunea sa nu va dura mult, va avea grijă ca  Mişcarea Populară să facă opoziţie adevărată.

3 COMENTARII

  1. un spagar pe cand era sef de cabinet al ministrului spaga era de 10 mii euro sau contravaloarea unui concediu in locuri exotice acestia sunt noi oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.