Una din marile voci ale muzicii fado, Ana Moura, concertează la Timişoara

Una din marile voci ale muzicii fado, Ana Moura, concertează la Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

anamoura1

Solista portugheză Ana Moura va întreprinde un turneu în ţara noastră, una din opririle acestuia fiind programată la Timişoara, în data de 5 octombrie, la Teatrul Naţional. Ana Moura s-a născut  în 1979, a crescut într-o familie de cântăreţi care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală. La şase ani a cântat primul ei cântec Fado, dar talentul în acest domeniu i-a fost descoperit mult mai târziu, după ce Ana trecuse deja prin mai multe stiluri de muzică.


Şansa s-a numit António Parreira, care a fost profund impresionat de ea şi a prezentat-o mai multor case de Fado. Printre acestea, „Senhor Vinho”, al cărei coproprietar era Maria da Fé, cea care a lansat cariera Anei Moura în Fado. De-a lungul anilor Ana Moura a avut ocazia să cânte alături de Rolling Stones piesa No expectations, în cadrul unui concert susţinut de rockeri la Lisabona, în 2007. Albumul „Para Além da Saudade” a stat 70 de săptămâni în topuri, iar albumul „Leva-me aos Fados” l-a făcut pe Prince să vină special la Paris, pentru a o vedea pe Ana în concert. Cel mai recent album al ei poartă numele de Desfado, una din piesele acestuia, Dream of fire, fiind realizată alături de Herbie Hancock. Biletele pentru acest concert au preţuri cuprinse între 50 şi 190 lei, acestea putând fi cumpărate prin intermediul www.eventim.ro.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Alaturi de Mariza, este inca o artista fado de exceptie care ne viziteaza! Super! „Exibitionistii” ce s-au perindat pe scena Zilelor Timisoarei ar trebui sa vina sa vada ce inseamna sa canti cu adevarat…de notite nu se pune problema caci oricum nu ar intelege nimic! M

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.