Unde-şi continuă primarul Robu concediul

Unde-şi continuă primarul Robu concediul

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

A  avut şi nu prea vacanţă.  Edilul şef Nicolae Robu a plecat oficial în concediu  în data  de 6 august.  Asta nu înseamnă însă că a luat pauză de la a comunica cu cetăţenii.   Direct de pe superba plajă din superba staţiune Mamaia,  primarul a încins spiritele timişorenilor şi aşa loviţi de caniculă atunci când a anunţat pe Facebook că achiziţionarea de noi tramvaie nu este o prioritate.  La nici două zile după primarul a dat liber la relaxare anunţând că a fost finalizat caietul de sarcini pentru renovarea a 30 de tramvaie.


Punctul culminant al vacanţei edilul şef a fost în data de 15 august, de Sfânta Maria, atunci când acesta a descins pe nu mai puţin de 17 şantiere.  Voios şi relaxat, Robu a povestit că după meciul ACS Poli cu Botoşani îşi va continua concediul în judeţul Arad,  locul său de baştină.  Şi, fiindcă presa mereu îi solicită detalii picante privind călătoriile şi aventurile sale, edilul şef a mărturisit pentru PRESALERT.ro că pe litoral nu a avut plăcea să aibă o  întrevedere cu primarul Radu Mazăre, un alt ales local excentric care a decorat litoralul cu palmieri.  Edilul şef va reveni din concediu în data de 3  septembrie.

 

1 COMENTARIU

  1. „un alt ales local excentric” – adica domnul Nicolae Robu este si el excentric????
    Adica un ales care nu da bani petnru repararea trotuarelor si carosabilului din centrul orasului, dar da bani pe niste arbusti amarati care au fost ingropati in ghiveci (vai de radacinile lor …) este excentric????
    Adica un ales local care se deplaseaza in interesul serviciului la Berlin, Barcelona si Seul si declara ca a cheltuit pe bilete de avion numai 1.551 de euro este excentric????
    O intrebare indiscreta: cele 17 (sau 16 sau 15 – nu conteaza numarul exact) santiere au fost vizitate in 8 ore sau mai mult ? Trecand peste faptul ca vizitele de lucru s-au petrecut intr-o zi libera (cei care au fost adusi la slujba ar trebui sa primeasca doua zile recuperare!), asta isneamna ca edilul sef a alocat in medie 28,23 minute/vizita (cu tot cu deplasarea de la un santier la altul). Deci nu a fost vorba de un fusherai nenorocit, ci de vizite serioase, de substanta.
    Si mai lasati chestia cu tramvaiele noi. Edilul sef are in plan metrou si trecerea liniei ferate in subteran (o nimica toata si una si alta din punct de vedere financiar pentru un oras care nu are fonduri pentru tramvaie noi noute), ce Doamne iarta-ma!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.