”Urban Bike Tag” de la Gurasada Park, festivalul culturii urbane

”Urban Bike Tag” de la Gurasada Park, festivalul culturii urbane

0
DISTRIBUIȚI

1237776_10151782236138076_374330927_n

Ce-a de-a doua ediție a Festivalului ”Urban Bike Tag” se va desfășura în acest week-end în comuna Gurasada din județul Hunedoara. Evenimentul urmărește promovarea culturii urbane, adică sporturi urbane, muzică electronică, artă vizuală sau pictură murală urbană de reablilitare (street art).


Pe parcursul celor două zile ale festivalului, se vor organiza concursuri dedicate bikerilor, realizatorilor de graffiti şi de muzică electronică. În atmosfera unui parc de distracții, participanții se pot bucura de panouri de cățărat, trambuline, tiroliene, sau trasee marcate pentru bicicliști.

Farmecul evenimentului îl face Dirt Park-ul, unde se vor organiza concursuri de Dirt jump (sărituri la rampă). Cei mai buni bikeri vor fi recompensați cu premii.  La programul de arta stradală vor participa artiști internaționali precum Zed1,(Italia), dar și artiști români respectiv Irlo, TreiPic, Gab. Nici programul muzical nu se lasă mai prejos și îl aduce în deschiderea lui pe Jon Kennedy din Marea Britanie, considerat unul dintre cei mai buni Dj de muzică electronică. ”Va fi un program muzical divers, de la hip-hop la muzică electronică sau dubstep”, spune Roland Sandor, unul dintre organizatori. Spectatorii pot avea parte de un week-end la cort unde vor dispune de dușuri cu apa caldă asigurată de boilere. De asemenea, se pot caza în apropiere, la pensiunile din localitatea Gothatea. Sunt amenajate baruri cu băuturi alcoolice, răcoritoare sau cocteiluri și un restaurant cu produse tradiționale. Biletul pentru festival costa 10 lei în prima zi și 15 lei în a doua zi.

Iată programul evenimentului:

Vineri, 30 august, Tabac & Pietonu, HAZZ33, K-Lu, MeeLooX

Sâmbăta, 31 august, NEmo, Premierea concursului de Dirt, Jon Kennedy, TreiPic, Dru Klein, Whiteroly

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.