„Urşii” de la Timba, surclasaţi de SCM U Craiova la al doilea...

„Urşii” de la Timba, surclasaţi de SCM U Craiova la al doilea meci al Cupei Energia

0
DISTRIBUIȚI

timba sibiu08_resize

BC Timba a pierdut al patrulea amical al verii cu 84-77 în compania celor de la SCM U Craiova, într-un meci disputat aseară la Cupa Energiei de la Târgu-Jiu. Timişorenii au jucat fără Kevin Bridgewaters, care a făcut o entorsă luni în meciul cu Energia Rovinari de la acelaşi turneu amical. De asemenea, şi Ionuţ Drăguşin de la Craiova a ieşit accidentat.

Cupa Energia pare să aducă ghinion baschetbaliştilor.


Astfel, luni au ieşit accidentaţi din primul joc Dalibor Djapa de la Rovinari, cu prbleme la gleznă, dar şi Kevin Bridwaters de la Timba. Deocamdată, galben-negrii nu ştiu cât va sta pe tușă conducătorul de joc american, cert este că nu a jucat ieri cu Craiova, locul 5 în sezonul precedent. Al doilea meci al Cupei Energia a adus probleme la gleznă pentru pivotul naţionalei, Ionuţ Drăguşin, scos de pe teren sprijinit de Bogdan Popescu, fostul jucător de la BC Timişoara. Scorul pe sferturi al meciului dintre Craiova şi Timba a fost de 22-16, 22-24, 20-18, 20-19. Cel mai bun marcator al „urşilor” a fost sârbul Marjan Tasic, cu 22 de puncte. David Lawrence a fost autorul unui double-double, cu 12 puncte şi 10 recuperări, completate şi de 7 pase decisive. Denham Brown a marcat 15 puncte şi 7 recuperări. De remarcat că Bogdan Costa a marcat 8 puncte, în absenţa lui Bridgewaters, iar John Florveus, 7.

Craiova s-a bazat pe Drăguşin, Popescu, dar şi pe Cătălin Petrişor ca jucători români cu minute consistente pe parchet, şi pe străinii Travis Bureau şi Rade Dzambic, rămaşi de sezonul trecut, precum şi pe Nemanja Maric şi Mirko Kovac, achiziţii noi. Au lipsit Sten Sokk, Le Var Seals şi Reinar Hallik. Timba va juca două meciuri amicale vineri şi sâmbătă la Târgu-Mureş, în compania vicecampioanei din localitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.