“Urșii” de la Timba, a treia înfrângere în amicale

“Urșii” de la Timba, a treia înfrângere în amicale

0
DISTRIBUIȚI

timba sibiu04_resize

Baschetbaliștii timișoreni de la Timba au pierdut şi al treilea meci amical jucat în trei zile, la scorul de 81-71 pentru Energia Rovinari. Jocul s-a disputat la Târgu-Jiu aseară, în cadrul Cupei Energia. Pentru Timba, e a treia înfrângere după cele două jocuri pierdute cu Gaz Metan Mediaş.

Ambele echipe au suferit schimbări importante de lot faţă de sezonul trecut, când Energia a terminat pe locul 9, sub linia de calificare în play-off.


Timba a început mai bine primul sfert, dar pe parcurs, oltenii au preluat conducerea şi chiar dacă l-au pierdut pe Dalibor Djapa, accidentat, au ieşit învingători din joc. Pe sferturi, scorul a fost 20-22, 26-22, 19-10, respectiv 16-17 în favoarea Energiei. Principalul marcator al bănăţenilor a fost Kevin Bridgewaters, cu 21 de puncte, urmat de David Lawrence, 12 puncte. Petru Czmor a fost autorul a 11 puncte, Denham Brown a marcat 9, Alin Andrieş, 7 puncte, Alexandru Mihuţi, 6 puncte, Marjan Tasic, 3 puncte şi John Florveus, 2 puncte. Faţă de sezonul trecut, Energia Rovinari are un nou antrenor, Florin Nini, dar şi mulţi jucători noi. Louis Darby, unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, a rămas la echipa gorjeană, iar în această vară au venit Cătălin Vlaicu, Barîş Aktaş, Kostas Kararoudis, Giordan Watson, Tal Karpels, Porter Troupe, Drasko Albijanic şi Dalbor Djapa, ultimul, venit de la U Mobitelco Cluj a suferit o accidentare urâtă la gleznă în jocul de ieri, în ultimul sfert, iar Albijanic nu a jucat deoarece are probleme mari la spate. BC Timba va juca şi astăzi la Cupa Energia contra celor de la SCM U Craiova, locul 5 din sezonul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.