Velcea: „Ar fi o onoare ca la meciul cu Botoşani să batem...

Velcea: „Ar fi o onoare ca la meciul cu Botoşani să batem recordul de asistenţă”

0
DISTRIBUIȚI

vali velcea02

ACS Poli întâlneşte vineri seara o altă nou-promovată cu un debut foarte bun, FC Botoşani, echipă promovată de pe primul loc din Seria de Est. Vali Velcea vrea ca elevii săi să continue seria de meciuri bune şi să adune în continuare puncte preţioase care să aducă şi publicul în număr foarte mare la stadion.

FC Botoşani este pe locul 4 în Liga I, cu 8 puncte, o surpriză ţinând cont că moldovenii sunt o nou-promovată dintr-un oraş cu tradiţie nesemnificativă în fotbalul ultimilor decenii. ACS Poli rămâne în continuare liderul campionatului şi vrea să rămână pe acest loc şi după etapa a cincea. Iar dacă la meciul cu Gaz Metan Mediaş au fost doar 7000 de spectatori, de data aceasta Velcea vrea un aflux mai important de suporteri.„ Importanţa acestui meci cu Botoşani sper să fie foarte bine înţeleasă de elevii mei pentru că şi ei sunt o echipă care în acest moment nu au pierdut, sunt o echipă organizată şi joacă un fotbal frumos. Starea este una bună pentru că suntem foarte concnetraţi la ora asta şi e bine că suntem aşa.


Avem motivaţie în plus pentru acest joc şi dacă toate lucrurile la ora jocului vor fi conform planului tactic pe care ni l-am propus, eu cred că reuşim să ieşim in acest joc cu 3 puncte meritate. E un oraş micuţ, in comparabil cu Timişoara, care reuşteşte să se menţină în elita fotbalului românesc la această oră. Întâlneşte o echipă a Timişoarei acasă, vreau să le mulţumesc celor care s-au prezentat la stadion necondiţionat şi îi aştept şi acum. Ar fi o onoare foarte mare ca la un meci cu Botoşani Timişoara să bată recordul de asistenţă la un meci”, a declarat antrenorul Valentin Velcea.

Pentru jocul cu Botoşani Velcea nu va putea conta pe portarul Nuno Claro, accidentat în continuare. Astfel, este foarte probabil ca formula de start să fie aproape identică cu meciul de la Constanţa contra Săgeţii Năvodari, mai ales că Velcea a spus că Marko Marovic nu va reveni în prima echipă, chiar dacă i-a expirat suspendarea. Iar dacă pe stânga Velcea a avut motive să nu fie mulţumit întotdeauna, pe dreaptă Florin Nohai a avut evoluţii peste ceea ce a jucat în Liga a II-a. Nohai este conştient că meciul cu Botoşani nu va fi deloc uşor. „Mâine ne aşteaptă încă un test prin care trebuie să demonstrăm că locul în clasament  e bine meritat. Jucăm cu o echipă foarte bine pregătită fizic, c are tactic stă bine în teren, speră să luăm cele trei puncte, ne dorim acest lucru”, a declarat Florin Nohai, despre care şi Velcea a spus că e foarte mulţumit, atât în ceea ce priveşte jocul, cât şi pregătirea de la antrenamente. Meciul va începe vineri de la ora 19 pe Stadionul „Dan Păltinişanu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.