Velcea, despre declarațiile furioase ale primarului: “Eu nu citesc ce se scrie...

Velcea, despre declarațiile furioase ale primarului: “Eu nu citesc ce se scrie pe Facebook”

2
DISTRIBUIȚI

velcea01_resize

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a criticat vehement echipa de fotbal ACS Poli după înfrângerea de aseară cu FC Braşov, scor final 2-1. Edilul-șef a arătat cu degetul spre anumiţi jucători, pe care i-a numit „experimente păguboase”. Cu toate acestea, antrenorul Valentin Velcea este liniştit deocamdată şi a declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, că aşteaptă ca Robu să revină din concediu pentru o discuţie amplă în acest sens.

La ora la care a fost contactat de PRESSALERT.ro, Vali Velcea nu ştia de postarea lui Robu, publicată aseară pe pagina de Facebook a edilului, text redat aici. Tehnicianul lui ACS Poli a spus că nu ştie exact la ce jucători se referea primarul, dar va analiza acest lucru când va discuta personal cu Nicolae Robu. „Eu nu citesc ce se scrie pe Facebook. Nu ştiu la ce jucători se referă domnul Robu. Eu am o relaţie deschisă cu primarul, discutăm, dar din câte ştiu, este încă plecat.


Vom vorbi despre asta, şi cu primarul, şi cu preşedintele clubului (n.r. Florenţiu Staicu). Eu nu pot să îi interzic lui Nicolae Robu să scrie pe Facebook”, a spus Velcea. Întrebat dacă astfel de ameninţări despre schimbări în echipă îl sperie, Velcea a spus că nu simte o presiune suplimentară. „Nu simt niciun fel de presiune, deloc. Eu ştiu foarte bine ceea ce am de făcut. Erorile din meciul de aseară nu ştiu dacă se pot antrena. Sunt aspecte ce ţin de atitudine, iar atitudinea se formează doar în timp”, a explicat Velcea pentru PRESSALERT.ro.

Acuzaţiile de blat, dezminţite clar de Velcea şi Robu

Înfrângerea de aseară nu a rămas fără ecouri în presa timişoreană. O publicaţie online a scris că egalul de la Cluj şi cele două înfrângeri înregistrate de ACS Poli cu FC Botoşani şi FC Braşov sunt suspecte de blat. Velcea dezminte categoric această ipoteză. „Prostii. E uşor să scrii articole, mai greu e să ai coloană vertebrală. Discut articole de sport, dar alt gen de articole, nu”, a precizat Velcea despre acuzaţiile aduse echipei sale. Nici Nicolae Robu nu a rămas indiferent la aceste acuzații. „Fraților, haideți să nu ne pierdem rațiunea. Un polist adevărat nu poate suspecta Poli de blat! Cel puțin actuala Poli ! Am făcut greșeli care ne-au costat puncte prețioase, este adevărat, dar ăștia suntem deocamdată și NU NE ÎMPĂCĂM CU IDEEA CĂ ĂȘTIA ȘI RĂMÂNEM! Avem încredere în noi, inclusiv în capacitatea noastră de autocorecție și autoperfecționare, într-un cuvânt: de EVOLUȚIE ! HAI POLI !!!”, a postat Robu pe Facebook în această după-amiază.

2 COMENTARII

  1. robo vrea in liga campionilor si sa te califici si in grupe pentru a puta fura ca in codru orsicum tu ca antrenor esti jalnic si la brasov si la cfr am pierdut pe mana ta

  2. ia auzi la asta !”Un polist adevărat nu poate suspecta Poli de blat!” pai nici un Juventist ,Fenerbasist ,samd ,adevarat nu suspecta echipa de blat .d-le Robu realitatea este cu totul altfel .in fiecare campionat,in fiecare liga,in fiecare etapa din lumea asta,cel putin un meci este trucat .sa nu spuneti nici dumneavoastra si nici Velcea ca Poli este o exceptie.sa nu uitam ca la timisoara au mai fost si alte ,,POLI” si asupra fiecareia plana suspiciunea de BLAT de mai multe ori.TREABA este ca cei ce merg pe stadion nu au notiunea de BOICOT .adica daca te suspectez de un meci trucat nu mai vin la meciuri intreg turul.uite eu aia fac acuma !,nu mai merg la meciurile lui POLI ,dar nici la tv nu-i mai urmaresc .consider ca-i inadmisibil ca eu sa stau pe stadion si niste unii sa-si bata joc de mine,sa rada si sa-si spuna ,,uite,au venit prostii la meci si noi facem un blat”.cine vrea o asemenea batjocora nu are decat sa mearga la POLI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.