Viceprimarul Dan Diaconu, în control pe şantiere ca să-i prindă pe muncitorii...

Viceprimarul Dan Diaconu, în control pe şantiere ca să-i prindă pe muncitorii chiulangii de la SDM

2
DISTRIBUIȚI

dan diaconu 03

Reprezentaţii Primăriei Timişoara sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care Societatea de Drumuri Municipale lucrează pe şantierele din oraş. Ca să-i pună la treabă, viceprimarul Dan Diaconu a ordonat SDM-ului să-i transmită în fiecare dimineaţă un fax cu numărul de utilaje şi de muncitori prezenţi pe fiecare şantier, iar apoi va verifica personal dacă este adevărat sau nu.


„Am fost pe toate şantierele din oraş în care ei aveau lucrări, se lucrează, dar nu la nivelul la care ne-am înţeles. Pe strada Muzicescu se lucra cu un efectiv de muncitori nesatisfăcător din punctul nostru de vedere. Din păcate, trebuie să merg în fiecare dimineaţă în control măcar până în momentul în care lucrările vor ajunge într-un ritm care să satisfacă nevoile cetăţenilor pentru că nu ştim ce toamnă ne aşteaptă şi asta poate afecta grav şantierele deschise în momentul de faţă”, ne-a spus, ieri, viceprimarul Timişoarei.

Mai mult, în cartierul Soarelui şi zona Buziaşului SDM-ul nu a început nicio lucrare. Ieri, în zona Soarelui se aflau pe şantier doar proiectanţii, iar în Buziaşului lucrările încep abia peste câteva zile cu piaţeta din faţa şcolii. Singurele lucrări de care Dan Diaconu este mulţumit sunt cele din Piaţa Bălcescu, despre care spune că „merg foarte bine din toate punctele de vedere. În faţa Bisericii a fost aşezat stratul de nisip, iar în spre tramvai era aşezat deja pavajul”.

2 COMENTARII

  1. Trebuie recunoscut ca bunele intentii ale edililor nostri, ca sa poata fi finalizate, trebuie sa implice constant interventia acestora(care oricum au mult mai multe de rezolvat) si asta datorita lipsei de reponsabilitate a celor angajati sa lucreze efectiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.