Viceprimarul Stoia anunță descoperirea unei parcări subterane în zona centrală a Timișoarei

Viceprimarul Stoia anunță descoperirea unei parcări subterane în zona centrală a Timișoarei

5
DISTRIBUIȚI

stoia viceprimar

Autorităţile locale au descoperit din întâmplare o parcare subterană veche de 50 de ani, construită în spatele blocurile turn de pe bulevardul Dragalina. Reprezentanţii Primăriei Timişoara habar nu aveau de existenţa ei, dar acum că au găsit-o au de gând să o transforme într-o parcare subterană modernă, iar garajele care au fost ridicate deasupra construcţiei de către locatari vor fi demolate.


Viceprimarul Traian Stoia ne-a declarat că „sunt 20 de garaje, iar în mijloc mai este loc de încă zece, după ce-o să dărâmăm structura garajelor ridicate ulterior. Se mai pot realiza încă 100 de locuri de parcare pe banii Primăriei şi vom percepe un preţ modic locatarilor pentru ridicarea lor”. Mai mult, viceprimarul Timişoarei a descoperit deasupra parcării subterane şi un teren de sport, care spune că ar putea deveni un teren de fotbal, handbal sau tenis. Dar Traian Stoia nu vrea să ia nicio decizie până nu se consultă cu arhitecţii din Primărie ca să elaboreze un proiect.

Tot în urma verificărilor pe teren a spaţiilor, Traian Stoia a descoperit că subsolurile clădirilor istorice din Piaţa Victoriei sunt un adevărat focar de infecţie. „Am verificat blocurile din zona 0 şi am descoperit o catastrofă, un focar de infecţie chiar în subsolul clădirilor superbe din centrul oraşului. De asemenea, sunt o mulţime de construcţii ilegale, tot în Piaţa Victoriei”, ne-a spus viceprimarul Timişoarei.

 

5 COMENTARII

  1. Focar de infectie sunt si malurile Beghei, nu la periferii, ci chiar in in plin Centru. Ar trebui sa faca o plimbare si pe acolo. Ar fii o si mai mare ‘descoperire’!

  2. Nu putem sa facem si niște terase acolo? Nu de alta dar dacă sunt in centr, in unirii, pe străzile pietonale, la ceasul floral, pe malul Begai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.