Viceprimarul Stoia ar vrea să mute cluburile la marginea Timişoarei

Viceprimarul Stoia ar vrea să mute cluburile la marginea Timişoarei

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au decis să suspende activitatea timp de 30 de zile pentru patru cluburi. Astfel, Riverdeck, Insomnia, D’arc şi Le Cinema au pus lacătul pe uşă începând de azi, după ce reprezentanţii municipalităţii au primit mai multe plângeri de la timişorenii deranjaţi de muzica dată prea tare. Viceprimarul Traian Stoia a explicat, astăzi, că au fost „mai întâi avertizate, iar la următorul control s-a constatat că nu respectă normele legale de funcţionare şi s-a decis suspendarea activităţii lor pe o perioadă de 30 de zile.


Nimeni nu doreşte să facă rău proprietarilor de cluburi, dar în acelaşi timp autorităţile locale trebuie să vegheze la respectarea normelor de civilizaţie. Cetăţenii au drept la linişte”.

Pentru ca timişorenii să nu mai fie deranjaţi de zgomotul din cluburi, viceprimarul se gândeşte să propună un proiect de hotărâre prin care dj-eii care „încurcă acei decibeli legali”, dar şi proprietarii cluburilor să fie amendaţi cu o sumă mai mare, nu doar 500 de lei. Traian Stoia îi avertizează pe patronii cluburilor din Timişoara că „toţi cei care nu respectă legea vor plăti. Vom propune ca acestea să fie mutate în locaţii care se află la marginea oraşului, dacă ştiu că nu pot să respecte nişte norme după ce consumă apă minerală şi ce mai au pe acolo. Însă este o problemă cu infrastructura, trebuie să le asigurăm drumuri şi parcări păzite”.

3 COMENTARII

  1. Scleroza pe caldura se decompenseaza: Bine trainele-mosule!! inchidem cluburile tinerilor cu DJ si deschidem birturi pentru sclerozeli ca mata cu bere si sprit si ruga este gata cu chiuituri si ihuituri ca la ruga cu MANELE SI DEDICATII FARA NUMAR-FARA NUMAR!!! vezi ca pastilele pt. bibilica nu prea merg cu bere si sprit!!!

  2. Ar trebui sa se mute el la cei multi, la marginea orasului, spre Sacalaz.Sunt destule locuri libere si e liniste permanent.Nu mai vede si nu mai aude nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.