Weekend cu Ruby, Smiley, Anda Adam şi Elena Gheorghe

Weekend cu Ruby, Smiley, Anda Adam şi Elena Gheorghe

0
DISTRIBUIȚI

ruby2

ASTĂZI. Un concert cu Blues Doctors are loc, de la ora 21.00, la Cucaracha, la Jazzissimo Lounge, de la ora 22.00, se desfăşoară un recital cu Horia Crişovan şi Adi Dinu, la Porto Arte, de la ora 21.00, e concert Călin Bârcean Acustic, la Rost e recital cu Racz Y Gore, iar la Toniq Bar e party cu DJ Vali Florea.

VINERI. la Heaven Pool and Lounge are loc Car Wash Playboy Party, la Le Sinema Summer Club e concert Anda Adam, în Piaţa Victoriei, de la ora 19.00 se sărbătoreşte Ziua Timişoarei cu concerte Desant, Fely & The Band şi Vunk, iar la Toniq Bar e Friday Party with DJ Jo.

SÂMBĂTĂ. La Casa Artelor, Sala Studio, de la ora 20.30, e concert Sebastian Spanache Trio, la El Che e Saturday on the Rocks with DJ Kuky, la Heaven Outdoor, e Every Saturday Has A Story cu invitatul special Jed Wong, la Le Sinema Summer Club, e concert Elena Gheorghe, iar la No Name e Summer Sesions.


În Piaţa Victoriei, de la ora 19.00, e Ziua Timişoarei şi concerte cu Ruby, Sore, Delia, Alex Velea, Andreea Bănică şi Smiley, la Văliug, Ponton Casa Baraj, de la ora 22.00 e invitatul special Karmon (Olanda), iar la Văliug, Bamboo Outdoor, e peterecere cu Pat Duff (Kecel, Ungaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.