ACS Poli, pe cale să mai realizeze două transferuri. Vezi cine sunt...

ACS Poli, pe cale să mai realizeze două transferuri. Vezi cine sunt aleşii şi pe ce posturi vin

5
DISTRIBUIȚI

ACS POLI REUNIRE LOT01

Bănăţenii au efectuat deja 11 transferuri pentru Liga I însă sunt pe cale să mai aducă doi jucători noi. ACS Poli a ajuns la o înţelegere cu egiptenii Afroto şi Mohamed Abdelfattah. Primul e mijlocaş ofensiv iar al doilea evoluează în centrul defensivei.

Deşi nu a vrut să confirme, managerul alb-negrilor, Călin Rosenblum a recunoscut că se află în negocieri cu mai mulţi jucători. „Sunt mai multe discuţii, vizăm un mijlocaş pe un post solicitat de antrenor.


Vedem ce putem aduce, dacă ne înţelegem cu jucătorii. Pot să apară transferuri şi după 9 septembrie la noi pentru că luăm jucători liberi. Ne trebuie jucători cât mai mulţi, începe şi Cupa, încercăm să mai aducem. Lotul nu e foarte mare numeric, sunt 22 jucători, dintre care trei sunt portari”, ne-a spus Rosenblum.

Conform Tele Nova, jucătorii cu care ACS Poli a ajuns la o înţelegere sunt egiptenii Mostafa Mahmoud Selim (24 ani), poreclit Afroto şi Mohamed Abdelfattah (22 ani). Afroto are 1,65 m înălţime şi a mai jucat la grupări precum Al Ahly (Egipt) şi Qarabag (Azerbaidjan). În 2011 el a fost aproape de un transfer la Manchester United. De partea cealaltă Abdelfattah e internaţional, joacă pe postul de fundaş central şi a jucat numai în Egipt. Ultima dată a evoluat la Wadi Degla FC.

„Ne-am înţeles cu ei, au fost probleme de viză, mâine le rezolvăm biletele de avion şi vineri vor fi la Timişoara. Sunt jucători care pot face diferenţa în România”, a declarat Florin Vulturar, impresarul jucătorilor, pentru Tele Nova.

5 COMENTARII

  1. m-am liniștit!!! Dacă vin egiptenii, cred că nu mai sunt probleme pe la Poli!!! Doamne, câtă aiureală se mai poate pitroici prin orașul acesta…

  2. Multi jucatori sint urmariti de cluburile mari,dar foarte putine transferuri se fac. Afroto a fost Recomandat de agent,dar asta nu inseamna nimic,dovada ca nu a fost luat de MU.De obicei nimeni nu rateaza o afacere buna.Sa speram ca poate sa ajute Poli .In Video toti arata bine. Ar fi o surpriza frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.