Aluziile lui Stoia la angajații primăriei care joacă la două capete. De...

Aluziile lui Stoia la angajații primăriei care joacă la două capete. De ce vrea să facă Robu “poliție internă”

8
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Viceprimarul Traian Stoia a făcut publică, săptămâna trecută, o situaţie inedită legată de un imobil aparţinând primăriei care a ajuns în proprietatea chiriaşilor din cauza unei erori materiale. “Vorbim despre o clădire cu 11 apartamente de pe strada Chopin, care a fost închiriată unei fabrici a statului. Suprafaţa totală a spaţiului şi terenului este de 1.054 de metri pătraţi. În momentul în care fosta fabrică şi-a schimbat numele, s-a făcut o înregistrare eronată în cartea funciară prin care fabrica devenea proprietara celor 11 apartamente”.


Ieri, la conferinţa de presă a Primăriei Timişoara, Stoia a anunat că problema care datează de zece ani de zile va fi revolvată şi că imobilul va reveni în patrimoniul primăriei cât mai curând. Tot ieri, vicele pesedist a atenţionat că există situaţii în care angajaţi ai primăriei lucrează în folosul unor persoane străine şi în detrimentul instituţiei. Vehement, Stoia a spus că este cazul să se treacă la măsuri dure. Imediat, primarul Nicolae Robu a completat şi el că „dacă este nevoie, vom face şi poliţie internă să vedem cum este posibil ca angajaţi ai primăriei să nu facă dovadă de loialitate faţă de instituţie şi să facă jocurile altora din exterior”.

 

 

 

8 COMENTARII

 1. Vorbeste si Stoia sa nu taca !Multi din cei pripasiti prin putregaiul din primarie fac de toate pt toti insa in functie de …suma !Nu e o nouatate (sau pt Stoia o fi !).Mai bine spune-ne ceva de noul program cu 9 ore pe zi si o ora pauza !Cei gasiti prin cetru de cotoarba de Grebla tot acolo vor fi in continuare chiar daca le schimbati programul desteptii lui peste !Sunt curios cum veti plati orele suplimentare rezultate sau veti da zile libere (ceea ce nu mai justifica modificarea programului),incercand sa pastrati media de 40h/saptamana .De cand ati venit la putere bateti campii si va inghesuiti doar sa-i pupati in dos pe Cristesti in rest…zero barat ! Si se astepta atatea de la domniile voastre..,credeam ca sunteti altfel decat tiganul dinainte insa sunteti mai ceva !de rau vreau sa spun !sunteti jalnici !

 2. anonimul 08-11-2010 13:11
  Bate vint de puscarie …la Miut la primarie! Hei broscane cu ochi bulbucati se pare ca nu ti se mai vad frunzele de la morcovi,te-a cuprins hernia cervicala .Ce penibil esti cu corsetul ala la git sau este pus pentru a avea mai multa verticalitate .Si l-ai mai bagat in caca… si pe amaratul ala de Voicu ,singurul ce mai misca prin biroul ala .Caci Buzarnescu toata ziua miroase ca un butoi ,Ilie Dumvrava nu se mai satura de solitaire pe calculator ,hahalera de Ciev e toata ziua plecat si cind este nu sta decit pe messenger ,Badea mai invirte doua trei hirtii sa-i ameteasca pe cei ce intreaba de retrocedari ,nepoata -fiica slujitorului domnului abia de stie unde sa puna 2 hirtii .Cam asa sta treaba ,dar sper sa te bata Dumnezeu pe tine si pe nemernica aia care-ti tine locul -madam Scutariu ,care mirsaveste toate licitatiile .Iti amintesti cit plingeau pe hol inginerii aia de pe Dragalina 17 ,carora le-ai luat casa s-o dai la Bojin si cit ai mai plimabat-o pe Keresteica sa nu-i dai terenul din Torontalului si cite bube mai ai pe constiinta .Dumnezeu sa te bata azi in zi de sarbatoare pe tine si pe cei ca tine .Si nu uita ca urmeaza la purecat strandul Termal .Vezi ca i se asculta telefoanele …si al tau si al lui Petrica ,un alt exemplar de lene intruchipata care face vreo 5-6 documente pe an .In rest Isi improspateaza cunostintele cu ziarul Click . Cum va mai tine BARBOSUL acolo sa mincati banii publici degeaba .LA RACOARE CU VOI JIGODIILOR !!

 3. Adrian Belke 04-11-2010 23:34
  Cum a dat D-zeu sa-l judece pe acest excroc cu acte in regula? Nu pot sa cred ca DNA l-a pus sub urmarire!!!… Dar,sa-l intrebe si de imobilul de pe str.gen.Dragali na nr.17….ar fi ideal!!!!!!!!!! !!!!!!! Doar stie ce marsavii s-a facut si cum au ramas fara locuinte niste familii,mai ales o familie de ingineri pensionari. Ia,sa dea niste explicatii si in acest sens…..Cum a fost cumparat de un pedelist de la CJTimis ca sa jecmaneasca tot imobilul de pe str.gen. Dragalina….A, sa-i spun numele acelui consilier:Bojin Mihaita(cica e si pocait-baptist la Bis. Emanuel,nr.3),u n mare excroc si asta!!! Of! Ce face Justitia cu consilierii pedelisti? Ii pupa pe frunte ptr.ca jecmanesc oamenii de locuinte?…. Dar pocaitii sunt cei mai mari excroci si mai inteligenti,ptr .ca nu pot fi prinsi. Iar acest excroc Bojin Mihaita lucreaza exact ca S.O.Vantu….a se-ntelege…..
  Doamne-Dumnezeu le,descopera adevarul acestiu pocait excroc si pedelist! Aleluia!

 4. intrebati-l si pe nemernicul de BODO d-le viceprimar de ce a desfiintat SERVICIILE DE INSPECTIE FISCALA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE : sa va spun eu de ce…pt ca s-a facut inspectie la strandul Heaven…s-a facut reevaluarea ,patronul de acolo a platit amenda plus penalitatile rezultate in urma reevaluarii…iar BODO ce credeti ca a facut ?…a anulat actul de Inspectie fiscala…desi el l-a semnat !!! si i-adat banii inapoi !!! Dumnezeu nu doarme ! intr-o zi o sa plateasca pt ce a facut !

 5. Si eu am muscat-o cu Buzarnescu ala (ce nume predestinat)!!!
  Poate o pune nea Robu de un sondaj pe Facebook pe tema inceperii curateniei de toamna pe bune chiar in interioriul primariei???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.