Anchetă la SPP și Camera Deputaților după ce Mihail Neamțu a întrerupt...

Anchetă la SPP și Camera Deputaților după ce Mihail Neamțu a întrerupt discursul lui Ponta

0
DISTRIBUIȚI

Victor-Ponta21

Tulburare maximă la Camera Deputaților după ce trei persoane au reușit să intre în sala de plen a Camerei Deputaților și să se apropie la mai puțin de un metru de premierul Victor Ponta care susținea un discurs în fața camerelor reunite ale Parlamentului. Surse apropiate anchetei interne de la Camera Deputaților au susținut, pentru pesurse.ro, că deja s-au conturat câteva gafe în dispozitivul de securitate, dar a fost depistată și o infracțiune a grupului condus de Mihail Neamțu.

Potrivit acestor informații, Mihail Neamțu și cei doi care îl însoțeau au forțat intrarea în sala de plen bruscând un membru al Departamentului de Ordine Internă al Camerei Deputaților.


Nici pentru oamenii din zona de protecție lucrurile nu stau prea bine. În momentul incidentului principalul om al SPP care se ocupă de securitatea premierului se afla în afara sălii de plen și fără nici o posibilitate să intervină. La fel și ceilalți ofițeri din dispozitivul premierului fără a-i mai pune la socoteală pe cei din Palatul Parlamentului care au aflat de la TV ce se întâmplă în sala de plen. Cazul ar putea ajunge la Poliție dacă se va depune o plângere în acest sens din partea celor de la Camera Deputaților.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt ieri de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă „30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană”, şi l-a acuzat de trădare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.