Aproape 500 de elevi din Timiş care au picat Bac-ul toamnei au...

Aproape 500 de elevi din Timiş care au picat Bac-ul toamnei au depus contestaţie

0
DISTRIBUIȚI
rezultate bac 2014
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Un sfert din cei 1.831 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş pentru care şi a doua sesiune a examenului de Bacalaureat a fost cu ghinion au depus contestaţie în speranţa că vor obţine o notă de promovare. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş, din cei 465 de elevi nemulţumiţi, cei mai mulţi au făcut cerere pentru a le fi recorectate lucrările la Limba şi Literatura Română,şi anume 149 de elevi.


126 de candidaţi au depus contestaţie la Matematică, 83 la Biologie, 56 la Geografie, 27 la Istorie, 13 la Anatomie, trei la Economie şi Chimie, doi la himie şi unul la Limba Maternă. „Rezultatele finale vor fi afişate în 5 septembrie, iar lucrările vor fi recorectate la Deva”, a afirmat, astăzi, Aurelian Sima, inspector şcolar general adjunct.

Din cei 2.345 de candidaţi din judeţul Timiş înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat, s-au prezentat 1.831 de elevi. 492 de liceeni au luat Bacalaureatul în cea de-a doua sesiune din acest an, adică promovabilitatea este de 26 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.