Autorul cărții pentru copii „Creionel și Roboțel” este noul director adjunct al...

Autorul cărții pentru copii „Creionel și Roboțel” este noul director adjunct al AJOFM Timiș. Cine este pesedistul Marcel Miclău

1
DISTRIBUIȚI

marcel_miclau

PSD-istul Marcel Miclău a devenit directorul adjunct al Agenției Județene de Ocupare și Formare în Muncă Timiș, cu detașare, timp de șase luni, din postura de inspector guvernamental în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Miclău vine pe postul ocupat până la 1 septembrie de Matilda Serb. Cu aproape 20 de ani de carieră în București, profesorul de la Partoș a bifat câteva succese neașteptate.


În 2005 ”omul lui Cozmâncă” era nominalizat ca unul dintre puținii PSD-iști care și-au păstrat funcțiile după schimbarea puterii. Din 2002 până în prezent, Marcel Miclău a fost inspector guvernamental, în corpul de control al Ministerului Administrației și Internelor (devenit ulterior Ministerul Afacerilor Interne) cu activități de evaluare și control asupra prefecturilor și deconcentratelor din teritoriu. Din 2008 a deținut funcția de director general adjunct al corpului de control. ”Anual, efectuam evaluări la deconcentratele din șapte – zece județe. Evaluam activitățile din punct de vedere managerial”, ne-a spus Miclău, întrebat cu ce s-a ocupat efectiv în ultimul deceniu.

Marcel Miclău a devenit cunoscut ca autor al unei cărți pentru copii, intitulată „Creionel și Roboțel”. După revoluție, el a ocupat mai multe posturi guvernamentale. A fost consilier în Ministerul Invățământului în perioada 1990-1994 și director general al Secretariatului de Stat pentru Persoane cu Handicap între 1994 și 1996. În perioada 1996 -1998 a fost director general al firmei GTI-Oil, al carei patron era controversatul om de afaceri Theodor Voștinaru, împotriva căruia au fost deschise mai multe dosare penale. Miclau a obținut postul în cadrul MAI în 2002, după ce a ocupat funcția de secretar general în Ministerul Integrării, condus la acea vreme de Hildegard Puwak.

Foto: banateanul.gandul.info

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.