Avizele pentru aprobarea cumpărării sediului PSD obținute în timp record la primărie...

Avizele pentru aprobarea cumpărării sediului PSD obținute în timp record la primărie nu i-au ajutat pe social-democrați: cine a pus piedică unui plan perfect

2
DISTRIBUIȚI

PSD - CONGRES

Pesediştii din Timiş au ratat o şansă de zile mari, astăzi, graţie „bunăvoinţei” colegilor lor din consiliul local. Printre proiectele de pe ordinea de zi a existat şi un act prin care social-democraţii solicitau posibilitatea de a achiziţiona actualul sediu de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, nr 26, clădirea care a aparţinut în trecut ADP.  Valoarea imobilului a fost evaluată la suma de 100.000 de euro, iar pentru ca hotărârea să treacă ar fi fost nevoie  de 18 voturi.


PP-DD –iştii Petrică Folică şi Florian Stoian au fost cei care au dat peste cap planul PSD printr-un vot împotrivă şi o abţinere. Curios este faptul că solicitarea PSD a fost depusă în data de 4 septembrie, iar de acastă dată funcţionarilor din primărie le-au mers mâinile mai ceva ca magicienilor. Toate avizele necesare aprobării pentru cumpărarea spaţiului au fost acordate în doar două zile. Întrebat cu privire la viteza excepţională a funcţionarilor, edilul şef Nicolae Robu a zâmbit şi a admis că este posibil ca numărul mare de aleşi PSD din consiliul local să fi avut vreo influenţă  asupra modului în care situaţia a fost gestionată.  Robu a comentat şi că proiectul ar putea fi repus la vot pe viitor.

 

2 COMENTARII

  1. mda ! 80 de euro metrul patrat ! as vrea ca sa vad si eu cum a obtinut PSD-ul certificatul fiscal ,ca din cate stiu au datorii .este posibil sa nu le fi trebuit ,depinde in ce fel au cumparat.La 100.000 de euro cred ca daca imi vindeam apartamentul de 3 camere cu garaj il puteam cumpara si eu ,cred ca puteam sa dau si un bonus de zece mii.bravo celor doi consilieri PPDD !asta-i treaba de DNA ! excrocherie pe fata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.