Bal cu scandal: cum au făcut circ pensionarii la coada pentru bilete...

Bal cu scandal: cum au făcut circ pensionarii la coada pentru bilete la petrecerea lor VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Pensionari-4

Balul pensionarilor s-a transformat în motiv de scandal în loc de prilej de bucurie, azi dimineață, după ce sute de pensionari din Lugoj s-au luptat pentru a pune mâna pe un bilet la evenimentul dedicat lor, potrivit redesteptarea.ro. Balul Pensionarilor este programat pentru 27 septembrie, la restaurantul Acapulco. Bătrânii s-au înghesuit să ia măcar un bilet de 10 lei, pentru o seară de petrecere.

Ușa Primăriei Lugoj a fost neîncăpătoare după ce valul de pensionari, unii dintre ei așezați la coadă încă de ieri, a încercat să pătrundă în clădire.


Edilul-șef a promis 500 de bilete, însă oamenii spun că, în realitate, numărul lor a fost mai mic. „La coadă în total au fost în jur de vreo 300 de oameni, dar peste 100 au rămas fără bilete. Asta înseamnă că dacă s-au dat câte maxim două bilete de persoană la 200 de persoane, s-au împărţit maxim 400 de bilete. Unde sunt restul, probabil că s-au furat, ce au făcut cu ele?”, a spus Ana Lovaz, una dintre pensionare.

Situația a fost pe punctul să devină critică încă de la început, când, în momentul în care s-au deschis ușile primăriei, oamenii s-au dezechilibrat, mulți dintre ei prăbușindu-se pe jos și chiar peste o mașină parcată. Nimeni nu a fost rănit.

Foto: redesteptarea.ro

6 COMENTARII

  1. vai de capul lor,niste pomanagii,de ce dracu n au protestat cand le au taiat pensii?asa le trebuie,isi merita soarta,mai taiati le din pensii cat mai mult,asa merita

  2. au stat la coada cu zilele sa isi reactiveze cardul, de parca ii amenda cineva daca nu o faceau.
    pt impozite stau la coada din primele zile la primarie cu toate ca pot 3 luni sa plateasca cu reducere si daca o fac la posta nu stau la coada.
    cind s-a trecut la plata curentului electric la 2 luni au stat la coada jumatate de zi pt a ramine la sistemul de plata lunar, de parca daca platesc in fiecare luna o sa plateasca mai putin.
    la o coada la supermarket ei intotdeauna nu au rabdare, se grabesc, de parca au ceva facut acasa
    etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.