BC Timişoara îşi reia pregătirile acasă. Ce a “învățat” antrenorul Tudor Costescu...

BC Timişoara îşi reia pregătirile acasă. Ce a “învățat” antrenorul Tudor Costescu în cantonamentul din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

tudor.costescu

“Leii din Banat” au revenit în ţară după cele şase zile de cantonament din Serbia. Tehnicianul Tudor Costescu spune că perioada petrecută în ţara vecină, unde BC Timișoara a înregistrat două victorii şi două înfrângeri, i-a dezvăluit multe despre potenţialul baschetbaliştilor alb-violeţi.

BC Timişoara a învins pe KK Jagodina, scor 80-69, şi pe Vizura Smederevo cu 73-64, însă a şi cedat în faţa altor două prim divizionare din Serbia.


“Leii” au fost depăşiţi de Borac Cacak, scor 64-71, şi Radnicki Kragujeva, 81-88.  “A fost o perioadă de acumulări, pe care am încheiat-o cu bine, fără accidentări. Am întâlnit adversari din prima ligă a Serbiei, de diferite valori, dar întotdeauna este greu să evoluezi împotriva plavilor, care sunt agresivi, arţăgoşi şi tehnici, cu jucători bazaţi pe contacte continue”, a declarat Tudor Costescu pentru bctimisoara.ro. Antrenorul “leilor” a adăugat că stagiul centralizat de la Cacak a fost relevant pentru continuarea muncii de formare a noii echipe. “Nu am urmărit în mod special rezultatele, mai ales că am disputat patru meciuri în şase zile, ci ne-au interesat aspectele jocului şi ceea ce mai avem de lucrat. Ne-am edificat asupra potenţialului pe care îl au baschetbaliştii noştri, iar acum trebuie să sudăm echipa”, a precizat Costescu pentru site-ul oficial al clubului. BC Timişoara îşi reia astăzi pregătirea acasă şi urmează să dispute un nou test în weekend. Numele adversarului va fi anunțat astăzi sau mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.