„Bianca Jurcă e exotică, languroasă şi provocatoare“. Vezi ce politician timişorean vrea...

„Bianca Jurcă e exotică, languroasă şi provocatoare“. Vezi ce politician timişorean vrea s-o cucerească

7
DISTRIBUIȚI

cipibianca

Devenit cunoscut graţie participării sale la concursul Big Brother și după ce a cochetat ceva vreme și cu muzica, timișoreanul Ciprian Azoiței, de curând înscris în filiala locală a PNL,  este unul din „curtezanii“ care participă la spectacolul Mărul Discordiei, difuzat de Prima TV.

„Eram la mare şi am fost sunat de producătorii reality – show-ului Mărul discordiei.


Am trimis un video, am fost selectat pentru emisiune. Iniţial am fost 42 de concurenţi, am rămas 14 care am plecat în Turcia“, ne-a declarat politicianul care s-a născut la Galaţi şi s-a mutat cu familia la Timişoara când a împlinit vârsta de un an.  După absolvirea Liceului de Muzică din Timişoara, Ciprian a cochetat şi cu muzica, prin anul 2008 punând bazele unui proiect dance numit Extrem. De această dată, Ciprian trebuie să le cucerească pe una din cele trei concurente care-şi caută jumătatea în cadrul emisiunii Mărul discordiei: Margherita, Laurette şi Bianca Jurcă. „Rolul meu e să mă dau la toate trei. Am avut cel mai mult de discutat cu Bianca Jurcă, am avut şi o mică idilă cu ea, mai demult, când am concurat la Big Brother. Îmi place foarte mult de Margherita că are o pasiune pentru muzică, imi place Lorette că este capul răutăţilor, e o tipă care aţâţă. Bianca Jurcă e foarte exotică, vizuală, languroasă, provocatoare“, spune Ciprian.

 

 

7 COMENTARII

  1. Ce curtezan frate? Asta se da la tot ce are puls si respira. Bietu :)))) de cate ori a fost respins de o prietena de-a mea cred ca are sechele grave. Si niste dume cam obosite. Si daca si asta e politician atunci meritam sa patim ceva grav noi toti din tara asta

  2. Pai motociclistu sa sucit,parca erau impreuna? Mister Cazacu numai ai lovele,sau ce draq se inatampla? Lasa ca iti revii tu si se intoarce la tine cu o geanta de p u l x….

  3. Cipi draga de ce nu ai ramas la Galati pt numele lui Dumnezeu!Ne faci banatul de ras,si cantaret si politician si curtezan.Vai steaua ta de confuz….

  4. papalul asta azoitei vrea sa ajunga mare politruc! PROSTU daca nu-i fudul, parca nu e prost destul! i se potriveste de minune !!!

  5. Pe bune?!! Politician?! Com on. Nu îl scuipă timișorenii pe stradă?! Au amuzit că stă prost cu igiena…
    Nu cred, lume rea… invidia, de astea. Nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.