Încă o promisiune că vor fi mutate în subteran cablurile care strică...

Încă o promisiune că vor fi mutate în subteran cablurile care strică peisajul Timișoarei. Vezi termenul limită

1
DISTRIBUIȚI

Timisoara-poze-si-imagini-23-pod-bega

Cablurile aeriene care „sufocă” Timişoara vor fi mutate în subteran până în primăvara anului viitor, iar cei care nu se conformează, riscă amenzi, anunţă Traian Stoia.


Viceprimarul Timişoarei este nemulţumit că deşi există un proiect de hotărâre votat în urmă cu patru ani prin care firmele care oferă servicii prin cablu să treacă firele în subteran, nu s-a mişcat nimic în acest sens. „Din moment ce este hotărâre de Consiliu Local, firmele trebuie să o pună în practică. O să le notificăm, le punem în vedere că în primăvară, până prin mai trebuie să îngroape firele în subteran, dacă nu, vor fi amendate. Nu se poate, sunt tot felul de măţăraie pe toţi stâlpii, arată ca dracu”, a afirmat nervos, ieri, Traian Stoia.

De aceeaşi părere este şi Nicolae Robu, care ameninţă că „se vor lua măsuri. E inadmisibil să vrei să admiri o clădire istorică din Piaţa Victoriei şi să te trezeşti că vezi cabluri”. Proiectul de hotărâre votat în anul 2009 de vechea administraţie Ciuhandu prevedea ca toate reţelele supraterane din Timişoara să fie îngropate până cel târziu la sfârşitul anului 2012. Însă, doar Enel s-a conformat şi a început mutarea cablurilor în subteran.

 

1 COMENTARIU

  1. O sa le sufle primaria un kil de pene in …dos,celor de la RDS. Oricum construiesc retele aeriene chiar si dupa interzicerea prin lege. Deci daca li se rupe de o lege,li se va falfai de o HCL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.