Când va fi gata refacera filmului de prezentare a Timişoarei. Cine realizează...

Când va fi gata refacera filmului de prezentare a Timişoarei. Cine realizează coloana sonoră

1
DISTRIBUIȚI

artificii timisoara21_resize

Veşti bune despre clipul de prezentare a Timişoarei.  Viceprimarul Dan Diaconu a declarat pentru PRESSALERT.ro că producţia ar trebui să fie gata în cel mult trei săptămâni. Vă reamintim că  o primă variantă a clipului a fost prezentată în această vară, însă la debutul acestei luni municipalitatea a constatat că din filmuleţ au fost sărite momente cheie pentru istoria oraşului, precum Revoluţia de la 1989, dar şi faptul că muzica, respectiv coloana sonoră era compusă din mai multe piese, dintre care şi un negativ copiat integral pentru care nu s-au achitat drepturi de autor.


Drept urmare, „regizorul” Nicolae Robu a comandat : „spre exemplu, trebuie evidențiat faptul că Timișoara este un puternic centru universitar, trebuie să evidențieze faptul că avem un muzeu, că Timișoara este orașul Revoluției, trebuie să evidențieze mai bine decât o face activitatea culturală și artistică din Timișoara și sigur că fără a ieși din extensia de trei minute. Asta înseamnă că anumite secvențe vor trebui scurtate din cele anterioare. Nicio clipă nu am realizat ca acesta este filmul final. Va fi editat din nou, se va face o varianta pe aceeași gândire ca și aceasta, dar cu toate completările și modificările pe care le-am enumerat”. Diaconu a mai informat şi că momentan Filarmonica Banatul lucrează la realizarea coloanei sonore a noului clip de prezentare a oraşului.

1 COMENTARIU

  1. Trei saptamani ?????
    Who’s bullshitting who???
    Pentru un videoclip de maxim 5 minute, alcatuit din maxim 30 de secvente, 3 zile este absolut suficient pentru montaj si postproductie !!!! (asta fara software profesionist !)
    Varianta noua trebuia sa fie gata de mult ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.