Cantor la biserica de la Medicină, prins în flagrant făcând contrabandă cu...

Cantor la biserica de la Medicină, prins în flagrant făcând contrabandă cu ţigări. Vezi ce a găsit Poliţia în portbagaj

5
DISTRIBUIȚI

cantor traficant de tigari

Un cantor de la biserica de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a fost reţinut, ieri, pentru trafic de ţigări. În urma unor informaţii obţinute de poliţiştii secţiei 1 că Claudiu Chiţu, de 38 de ani, este unul dintre cei care-i aprovizionează cu tutun de contrabandă vânzătorii din Piaţa 700, aceştia l-au supravegheat.


Când au oprit maşina şi au verificat-o, în portbagaj au găsit 55 de cartuşe de ţigări Marble şi Pall Mall fără timbru. Bărbatul a fost audiat şi reţinut, astăzi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. „Eu doar transportam ţigările. În mână am o carte de rugăciuni”, a susţinut bărbatul când a fost adus la audieri. Când a fost întrebat dacă este cantor, acesta a reacţionat scurt „chiar vreţi să împroşcaţi totul cu noroi?”.

 

5 COMENTARII

  1. In Piata din Zona Soarelui,din 7(sapte) vanzatori la mese,5(cinci) VAND tigari fara timbru!?!Mai grav este ca un gabor ii PAZESTE de ani de zile,sta zilnic pe la mese cu tupeu,chiar nu-l vede NIMENI de la Sectia nr.2 ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.