Care „inovaţie” a primarului Robu încurcă traficul pe Take Ionescu. Reacţia acestuia

Care „inovaţie” a primarului Robu încurcă traficul pe Take Ionescu. Reacţia acestuia

0
DISTRIBUIȚI

robu gandire

„Telenovela” zebrelor colorate din Timișoara continuă. Vă reamintim că săptămâna trecută viceprimarul Traian Stoia propunea ca zebrele să fie vopsite în alb-roșu pentru ca astfel să fie evitate accidentele din anumite zone cu vizibilitate redusă. La rândul lui, primarul Nicolae Robu propunea ca zebrele să fie vopsite în alb-violet, desigur cu același scop. Astăzi, viceprimarul Traian Stoia a comentat că o comisie specială a făcut verificări și, numai pe Take Ionescu tocmai pe strada unde se află Poliția Rutieră, au fost identificate circa 34 de locații în care semnele de circulație nu sunt vizibile.


Recent, în cadrul unei deplasări pe teren edilul șef Nicolae Robu se lăuda cu faptul că stâlpii de pe Take Ionescu au fost ornați cu ghivece cu flori. Dacă inițitial plantele avuat un scop decorativ, acum, acestea par să încurce traficul din zonă. Întrebat dacă va da jos plantele lui Robu Stoia a explicat că cel mai probabil florile vor fi tăiate astfle încât să fie mai mici. Legat de trecerile de pietoni acestea vor fi până la urmă vopsite în alb -roşu, deși Stoia a admis că la decizia consiliului local acestea pot fi vopsite chiar şi în alb-violet. Momentan comisia specială constituită din polițiști face verificări pentru a depista trecerile de pietoni și locurile în care riscul de accidente este crescut.

Legat de problema semnelor de circulaţie, edilul şef Nicolae Robu a comentat că dacă lucrurile stau astfel, atunci semnele trebuie mutate mai sus, pentru că nu e normal ca eforturile de înfrumuseţare a oraşului să fie zădărnicite de neglijenţa unora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.