Câți bani ar putea primi olimpicii de la Loga de la Consiliul...

Câți bani ar putea primi olimpicii de la Loga de la Consiliul Județean și primărie

0
DISTRIBUIȚI

elev loga

Cei doi elevi înscrişi la Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara, care au obţinut o performanţă unică la olimpiadele internaţionale la care au participat în acest an, vor fi recompensaţi de către autorităţile locale şi judeţene.


La iniţiativa consilierului judeţean PDL Marin Popescu, Andrei Heidelbacher şi Marius Posa ar putea primi bani de la Consiliul Judeţean Timiş. Concret, consilierul judeţean a propus ca Marius Posa să fie recompensat cu suma de 10.000 de lei, pentru că a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului din India, iar elevului Andrei Heidelbacher, care s-a întors cu argint din Australia, de la Olimpiada Internaţională de Informatică, să i se ofere suma de 8.000 de lei. Totuşi, sumele nu a rămas bătute în cuie, urmează ca reprezentaţii CJ Timiş să discute despre modul în care vor fi premiaţi elevii, iar suma exactă va fi aprobată în alt plen.

Nici conducerea Primăriei Timişoara nu i-a uitat pe olimpicii internaţionali de la Colegiul Naţional „C. D. loga”. Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, ne-a declarat că Marius Posa şi Andrei Heidelbacher vor fi premiaţi, dar nu a ştiut să ne spună cu ce sumă. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc cel mai probabil în luna decembrie, când reprezentanţii municipalităţii îi vor premia pe toţi elevii care au obţinut rezultate deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.