Ce nereguli cu iz penal ce se petrec în „curtea” ADP au...

Ce nereguli cu iz penal ce se petrec în „curtea” ADP au fost semnalate de viceprimarul Stoia

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Noi nereguli privind activitatea ADP au fost făcute publice de viceprimarul Traian Stoia care a prezentat datele unui control al companiei  făcut pentru a vedea care este situaţia financiară înaintea fuziunii cu SDM.  „Doamna expert ne-a confirmat că în statele de plată ale ADP se aflau frecvent persoane din conducere  care primeau prime de 10.000 de lei.


ADP a făcut vânzări de imobile fără să aibă acordul Consilului Local Timişoara, era suficientă o viză juridică sau hotărâre a consiliului de administraţie. Lucrurile acestea sunt în afara legii şi trebuiesc sancţionate. Domnul primar (n.r. Gheorghe Ciuhandu) a avut o înţelegere nesperat de mare pentru activitarea celor de la ADP. S-au manifestat într-un mod absolut incorect şi se manifestă în continuare incert. Expertul care a efectuat controlul a primit răspunsuri în doi peri, aşa că munca dânsei a fost obstrucţionată. S-au făcut o serie de lucrări care apar ca realizate, dar care nu au fost facturate. Dacă se facturau, ADP ar fi fost pe profit foarte frumos, iar nefacturarea lor poate avea un singur motiv. Dacă îmi facturezi o lucrare pe care nu avem contract eu o refuz, iar dacă avem contract pot să te rog să mă păsuieşti până când o să am banii necesari”, a detaliat viceprimarul PSD Traian Stoia.

1 COMENTARIU

  1. astia ar trebui cercetati de subminarea economiei nationale si impuscati,asa cum a fost impuscat odiosul ,desi acesta nu se facea vinovat de subminare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.