Cine este pedelistul cu state vechi care a întărit rândurile PNL Timiș

Cine este pedelistul cu state vechi care a întărit rândurile PNL Timiș

6
DISTRIBUIȚI

mircea leschian fb

Liberalii timișeni și-au întărit rândurile cu un pedelist cu state vechi, care, la începutul acestei săptămâni, și-a exprimat dorința de a apăra idealurile săgeții galbene.


Mircea Leschian, fost purtător de cuvânt al Primăriei Timișoara și al PD-L în perioada în care filiala Timiș era condusă de Dorel Borza, este acum director al POS Mediu pe regiunea de vest. Acesta a cofirmat înscrierea în PNL, explicând că „nu mai eram un membru activ în PDL de când nu mai era preşedintele Borza. N-am mai făcut nimic. Faptul că am fost apropiat de domnul Borza poate fi unul dintre motivele pentru care m-am înscris în PNL”. Dorel Borza este acum consilierul personal al primarului Nicolae Robu, şeful PNL Timiş. Leschian va rămâne să conducă în continuare direcţia din cadrul Ministerului Mediului.

6 COMENTARII

  1. Ciudata situatia… el se inscrie in partid sa isi pastreze functia sau cine stie poate din pur convingeri ideologice… PNL-ul este impiedicat de statut sa ii respinga adeziunea… si asa se dilueaza spiritul liberal 🙁

  2. @Adela: Statutul PNL nu impiedica respingerea adeziunii. Cooptarea unui nou membru este o decizie pur politica si tine de votul membrilor BPM, respectiv BPT. Statutul PNL nu e stufos, merita citit. Poate si putina doctrina, zic…

  3. oare cind o sa fie interzisa saritura dintr-o „barca” in alta?
    oare cind posturile o sa fie oferite pe criteriul valorii si nu al carnetului de partid?

  4. Foarte rar va conta criteriul valorii in special conteaza grupurile de interese care te sustin si ale caror jocuri trebuie sa le faci . Ele iti asigura pozitiile in administratie si „transferurile” intre partide .

  5. Pe vremuri, Costi Ostaficiuc l-a „uns” pe acest individ cu sinecura de director POS Mediu, loc caldut in care nu trebuie sa faci mai nimic in afara de a-ti incasa cei 2000 de euro pe luna, salar net. Cine il cauta pe Leschian il va gasi mai degraba pe Facebook decat in biroul sau directorial, dupa cum spun multi dintre beneficiarii proiectelor de mediu din regiune. Faptul ca omul ramane in functie ne arata cat de bine functioneaza coabitarea asta minunata care alatura javrele puterii cu javrele opozitiei la eterna rontaiala a ciolanului cumparat din banul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.