Cine a fost vedeta Festivalului papricașului de la Buziaș

Cine a fost vedeta Festivalului papricașului de la Buziaș

0
DISTRIBUIȚI

Virgil (3)

Festivalul papricașului de la Buziaș a avut anul acesta o vedetă specială – papricașul cu hribi. După patru ediții de success anul acesta festivalul a avut loc pe durata a două zile – suficiente cât toți bănățenii gurmanzi să apuce să se răsfețe cu papricaș.  Dacă Uica Mihai – bucătarul celebru difuzat de TVR a pus accent pe cantitate și a gătit papricaș pentru 1500 de persoane, maestrul bucătar Virgil Tămaș a adus rafinamentul în față.


El a inventat special pentru acest festival un papricaș cu hribi.

De la prima oră bucătarii și ajutoarele lor s-au apucat de pregătit bucatele. Au tăiat carnea, au curățat cartofii, au vărsat câteva lacrimi decojind kilogramele de ceapă  – pentru ca după ora 11 să intre în concurs. ”Ține de frumusețea meseriei să inventezi feluri  noi de mâncare”, spune maestrul bucătar Virgil Tămaș. Secretul lui? La 10 kilogram de vițe se adaugă două kilograme de hribi proaspeți, în ultimele 10 minute în care papricașul mau este pe foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.