Cine l-a declarat în faţa instanţei pe investigatorul DGA Vodă ca fiind...

Cine l-a declarat în faţa instanţei pe investigatorul DGA Vodă ca fiind duşmanul său personal

4
DISTRIBUIȚI

dga 11 p

Audieri cu recunoașteri surpriză, astăzi, la Curtea de Apel Timișoara în dosarul lotului Moravița 1. Printre cei chemați să dea declarații s-a aflat și Dumitru Bratosin,  condamnat în primă instanţă în dosarul lotului Moraviţa 2, după ce şi-a recunoscut faptele, pe procedura simplificată, de contrabandă, dare de mită şi aderare la un grup infracţional organizat, la cinci ani şi şase luni închisoare cu executare. Acesta a recunoscut că este în relaţie de „duşmănie cu investigatorul Vodă.


Scopul meu în viaţă este să…”. Nu a mai apucat să spună că a fost „tăiat” de judecătoare. Ulterior, Bratosin l-a acuzat pe investigatorul DGA Cristian Vodă că „a fost de o nemernicie ieşită din comun”. Martorul a susţinut că investigatorul şi cei de la DNA nu ar fi pus toată înregistrarea pentru că „în noaptea de 17-18 decembrie 2010, când i-am propus investigatorului să-i dau 750 de euro ca să lase o maşină să intre în ţară cu ţigări, acesta nu a fost de acord, solicitându-mi dublu. Acest lucru nu apare consemnat în documentele întocmite de DNA”. Martorul şi-a continuat şirul recunoaşterilor cu faptul că „sunt cel mai prost inculpat. Am recunoscut, deşi nu am făcut această faptă. I-am propus, dar nu i-am dat banii. El a simulat la întuneric că numără nişte bani primiţi de la mine. Când m-am dus să discut era Lilian Matei, pe care-l cunosc de mult, şi el m-a trimis la Vodă, că el era cel care dădea drumul la maşini. Un şef de grupă m-a trimis la Vodă, care era un agent, dar ştiau toţi că e nepotul Robertei Anastase”.

4 COMENTARII

  1. Ooo jegosul de Bratosin! Toata viata lui s-a ocupat numai de tepe si acum vine el sa vorbeasca…. sper sa putrezeasca in puscarie….daca ar fi un om corect s-ar spanzura ! Totusi nu inteleg cum de nu este si Udrea in schema asta? Doar lucrau impreuna

  2. Bratosin este un baiat de milioane dar asta e tara in care traim si trebuie sa ne adaptam. Hotiile adevarate sunt din banii publici nu rahaturile astea.

  3. tot ceea ce a insemnat acest simulacru de judect a unor fapte de natura penala ar trebui practic …reanalizat cu mare atentie dat fiind faptul ca astfel de situatii isi au izvorul in asa zisa revolutie decembrista in golaneala care s-a instalat in tructurile de ordine publica si siguranta nationala LA INITIATIVA DERBEDEILOR SI BANDITILOR CARE-SI SPUN POLITIICENI…….este desigur evident ca la acest GRUP COLOSAL DE CRIMA ORGANIZATA CARE AU ACTIONAT SI ACTIONEAZA DE MAI BINE DE 23 DE ANI IMPOTRIVA STATULUI ROMAN si a romanismului in general si multi dintre cei in uniforma multi foarte multi fiind …”preferati” si numiti pe posturi -de care erau evident nedemni dintotdeauna- cheie in aceasta structura absolut importanta pentru siguranta nationala care este POLITIA DE FRONTIERA.. de ticalosii care s-au perindat la guvernare ,in parlament sau in politica de 23 de ani …ani de zile am incercat sa demonstrez ca de fapt nocivitatea in acesta istitutie VENEA DE LA CAPII INSTITUTIEI DE ACOLO DE UNDE AR FI TREBUIT SA VINA DE FAPT…ORDINEA SI COORDONAREA CORESPUNZATOARE MENTINERII UNUI CLIMAT SPECIAL PENTRU ca aceasta institutie sa poata actiona corespunzator,operativ,ofensiv,manierat,cu stil si obiective clare….din pacate a trebuit sa-mi cer pensionarea constatasem ca devenisem un subiect de INGRIJORARE GRAVA PENTRU CEI DE LA Bucuresti…dar si pentru incurca lume si neprofesionistii Timisoarei…in scoala de la Timisoara ilegalitatile si abuzurile pentru ..promovarea si mentinerea in sistem a unor sub-mediocritati si chiar infractori ..ERAU IN FLOARE…..doar simplul fapt ca niste cadre si-au permis sa…greseasca …nu este RELEVANT IN ACUZAREA FACUTA….GRESEALA TREBUIE CAUTATA IN BIROURILE UNDE TOT FELUL DE NESIMTITI,RATATI,BETIVANI,FRUSTRATI,OPORTUNISTI,ORI CHIAR MEMBRII AI CRIMEI ORGANIZATE….OCUPAU CU LARGUL ACORD AL S.I.P.I …LOCURI DE CARE SE DOVEDEAU ZI DE ZI ..NEDEMNI ,…dar slugarnici cu…BANDITII DIN POLITICA CARE II NUMEAU PE POST…….deci nu anul trecut si nu aceste cadre au VINA PRINCIPALA CI DERBEDEII CARE au ocupat functii de comanda incepand cu ianuarie 90….am lucrat in sistemul politiei de frontiera ani buni dar si in alte compartimente iar ceea ce afirm eu se bazeaza pe dovezi certe pe date concrete…BANDITISMUL S-A INSTAURAT LA FRONTIERA ODATA CU asa zisa revolutie din decembrie 89..ACEASTA ESTE REALITATEA…iar el va continua atat timp cat DERBEDEII DIN POLITICA SE VOR AMESTECA CU PUTUROASA SI INFRACTIONALA LOR GANDIRE …IN TREBURILE la care in mod normal nu ar trebui sa aiba acces…asa s-a ajuns ca tineri care trebuiau sa fie de fapt fala si sprijinul acestei tari …sa ajunga detinuti..infractori ….PENTRU CA UNUL DINTRE OBIECTIVELE ..revolutiei a fost …un libertinaj prin care sa fie compromisa natiunea romana.Cms.sef(r)de politie prof.Precup Florin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.