Cititorii PRESSALERT.ro, ajutor din suflet după ce au citit povestea tristă a...

Cititorii PRESSALERT.ro, ajutor din suflet după ce au citit povestea tristă a şcolăriţei Adelina

0
DISTRIBUIȚI

adelina ghiozdan

Cititorii PRESSALERT.ro., care au citit povestea impresionantă a Adelinei, fetiţa de opt ani fericită că nu merge în prima zi la şcoală cu un ghiozdan care are fermoarul rupt la fel ca al surorii ei, au sărit în ajutor familiei Dinică cu alimente, rechizite şi hăinuţe. Mai mult, Mădălina, sora Adelinei şi premianta familiei, care este în clasa a V-a, merge la şcoală din această săptămână cu un ghiozdan care nu este rupt şi nici măcar primit în dar de la alţi copii care s-au săturat de el. „Duminică ne-a vizitat o femeie şi i-a adus Mădălinei un ghiozdan nou, gri cu roşu. Fetiţa s-a bucurat mult, mai ales că nu am avut posibilitatea să îi cumpăr niciodată unul nou. Mădălina a primit şi un trening tot gri cu roşu, chiar marţi s-a îmbrăcat cu el pentru că a avut oră de Sport”, ne-a spus Mirela Dinică, mama celor patru copii.

Cel puţin o lună, cele trei fetiţe nu vor mai primi mâncare la şcoală doar ocazional, ci vor avea sandwich-uri în fiecare zi pentru că familia Dinică a primit mezeluri şi conserve de la oamenii care au fost impresionaţi de povestea lor.


„Am primit foarte multe rechizite, cred că o să-mi ajungă anul acesta, Mădălina are şi o pereche de adidaşi noi, o doamnă i-a cumpărat chiar şi un manual de Limba Română. Le mulţumesc din suflet oamenilor care ne-au ajutat”, spune emoţionată Mirela Dinică. Mai mult, copiii au promisiunea că luna viitoare ar putea primi şi un calculator.

Familia Dinică ar putea ieşi din situaţia critică în care se află după ce soţul Mirelei a primit şi o ofertă de angajare, ca motostivuitorist într-o fabrică. Vă reamintim că cei şase membrii ai familiei locuiesc într-o mică locuinţă închiriată din cartierul Iosefin. Doar Mirela, mama celor patru copii, lucrează, iar soţul acesteia nu îşi găseşte de lucru de aproape doi ani. Mirela are un salariu de 800 de lei, din care trebuie să plătească chiria şi cheltuielile. Totuşi, familia Dinică nu are lemne ca să bage pe foc în timpul iernii. Mirela speră ca în cazul în care soţul acesteia se va angaja să poată să cumpere câteva. Dacă nu, vor aduna crengi ca să se poată încălzi, la fel cum au făcut şi în alţi ani. PRESSALERT.ro multumeşte tuturor celor care  au ajutat familia Adelinei să aibă zile mai luminoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.