Coadă de sute de studenţi la casieria de la Universitatea de Vest

Coadă de sute de studenţi la casieria de la Universitatea de Vest

1
DISTRIBUIȚI

coada universitate 1

Câteva sute de studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara și-au pierdut, luni, ore prețioase stând la coadă.


Ei au venit la casierie ca să achite taxele de reexaminare deoarece au avut restanțe. Luni a fost prima zi în care a  funcționat casieria. Și tot luni au fost și zi de examinare pentru unii restanțieri. O parte dintre ei au ratat examenul sau au intrat la limită, pentru că au avut de stat la coadă cu orele.

”Sunt 200-250 de oameni la plată la casieria UVT. E coadă până în dreptul A03”, ne-a spus Cristian, student la Științe Politice. Unii au plecat acasă, și au renunțat. Alții au fost inventivi. ”Am stat la coada mai mult de două ore. La un moment dat m-am plictisit și m-am băgat în față printre ceilalți stundeți”,ne-a spus Daniela, de la Științele Comunicării.

În primă fază oficialii UVT nu au putut să ne furnizeze informații cu privire la incidental creat. Casieria UVT are program până la ora 14:00, iar secretariatele se deschid la 11:00. Practic, ca student, nu ai timp să stai și la coada de la secretariate ca să te înscrii la examene și apoi sa parcurgi și coada de la casierie.

1 COMENTARIU

  1. numa’ bani stiu sa iti ceara dar nu te „ajuta” conducerea cu un orar decent in care sa poti ajunge sa platesti. La penalizari „te ard”, la asta sunt meseriasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.