Concerte cu stăpânii cover-urilor din Timişoara, Fely & The Band GALERIE FOTO

Concerte cu stăpânii cover-urilor din Timişoara, Fely & The Band GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1472439955">

concertfely (5) [1024x768]

Odată cu reînceperea sezonului de cântări din oraş, amatorii de cover-uri au parte din nou de evenimente dedicate în totalitate acestui „fenomen“ care e degustat pe deplin de o mare parte a publicului. Amatorii prelucrărilor sonore s-au adunat azi-noapte în pub-ul Molly Mallone, pentru a asista la un nou recital susţinut de stăpânii cover-urilor din Timişoara, Fely & The Band. Ca de obicei, muzicienii au reuşit să creeze o atmosferă cât se poate de fierbinte, abordând o sumedenie de piese binecunoscute de cei prezenţi, multe dintre ele fiind cântate la unison de public. Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit s-a numărat şi Girl is on fire de Alicia Keys, iar tricoul Rammstein purtat de Horea Crişovan a avut deasemenea „trecere“ la public. De această dată, alături de Fely Donose, Florin Cvaşa şi Horea Crişovan s-a aflat şi Mircea Ardeleanu Jr, care a adăugat un plus de şarm evenimentului. După recitalul celor patru muzicieni, lumea a continuat distracţia alături de ritmurile amestecate de Ben Boognar.

Mâine, 14 septembrie, Fely & The Band vor susţine un nou recital în Timişoara, la petrecerea de inaugurare a Wake Up Pub & Restaurant, situat în incinta clădirii Modex-ului. Deşi Fely Donose s-a mutat de ceva vreme în Bucureşti, pentru a înregistra un material discografic în studiourile lui Marius Moga, concertele din Timişoara ale muzicienilor se desfăşoară cu o periodicitate demnă de Cartea Recordurilor, iar aplauzele şi aprecierile fanilor îi recomandă pe bună dreptate la titulatura de No1 Cover Band din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.