Consilierul local Bogdan Herzog: „Am stat cu tata zece ore la Urgențe”....

Consilierul local Bogdan Herzog: „Am stat cu tata zece ore la Urgențe”. Cum a justificat întâmplarea directorul Spitalului Județean Timișoara

11
DISTRIBUIȚI

spital judetean technocer

Consilierul local Bogdan Herzog, fiul omului de radio Bogdan Herzog, care s-a stins din viaţă pe 10 august la vârsta de 73 de ani, este nemulţumit de modul în care tatăl său a fost tratat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara. Marți, în plenul Consiliului Local Timişoara, Bogdan Herzog a făcut o interpelare în care anunţa că „am stat cu tata zece ore la Urgenţă şi nimeni nu ne-a întrebat nimic.


Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi unui coleg de muncă, care a stat opt ore la Urgenţă fără ca nimeni să-l bage în seamă. Este o problemă importantă pentru oraş, ştiu că nu ţine de competenţa primăriei, dar ar trebui luate nişte măsuri”.

Directorul medical al Spitalului Județean Timișoara, Florin Bîrsăşteanu, l-a chemat pe consilierul local la spital ca să-i explice ce s-a întâmplar de fapt. Florin Bîrsăşteanu a explicat, pentru PRESSALERT.ro, că totul a fost o eroare de comunicare şi de percepţie între medici şi Bodgan Herzog. „I-am arătat documentele, unde scrie clar cât de rapid a fost tratat tatăl lui, dar medicii nu au mai apucat să-i transmită ce s-a întâmplat în spatele uşilor de la Urgenţă. S-a instituit o gravă eroare, încă nu şi-a revenit după moartea tatălui său. Unii oameni au impresia că doctorii sunt depozitarii apei vieţii, dar domnul Herzog şi-a cerut scuze pentru că a făcut acea declaraţie. Putem să ne reprosăm că nu am avut timp să comunicăm cu el pentru că personalul este insuficient”, a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean.

11 COMENTARII

  1. NU STIAM CA A MURIT HERZOG.CONDOLEANTE.CU TOATE ASTEA NU MA POT ABTINE IN A VA RELATA DESPRE OMUL DE RADIO HERZOG.IN 1989 IN TIMPUL REVOLUTIEI,HERZOG FILMA,SI COMENTA CUM AU FOST SPARTE MAGAZINE DE CATRE DERBEDEI.MINCIUNI PE CARE LE DIFUZAPANA LA CADEREA LUI CEASCA.ASTA A FOST ADEVARATUL HERZOG

  2. asta nu-i o intamplare ,asta-i o practica !!!!!!! ce draq ? suntem prosti? pana nu spaguiesti in stanga si dreapta nimeni nu se uita la tine !!!!!! sunt si altii care au stat ore in sir la urgente .este o bataie de joc .ROMANUL este batjocorit si tace pentru ca-i LAS SI FRICOS ! OPORTUNIST SI DIN PACATE DEZINTERESAT !sete MANIPULAT SI MANIPULABIL!

  3. Sa zica mersi ca nu au fost tiganii pe la urgente.Ca mai statea 10 ore ,pentru ca nu-i asa,tiganii chiar daca nu au platit un leu la CAS sunt minoritari discriminati,si ca atare ei au prioritate …

  4. Domnul Herzog bate campii cu gratie. Eu personal am ajuns la urgente intr-o dupa-amiaza, deoarece m-am simtit foarte rau si am fost preluat in 2 minute. Mentionez ca nu eram lovit si nu prezentam vre-un semn de gravitate… Am ramas sincer uimit si vreu sa multumesc pe aceasta cale personalului de acolo care s-a comportat cu un deosebit profesionalism. In acelasi registru am putut face comparatie cu serviciul de urgenta din Statele Unite la care dintr-un accident nefericit a trebuit sa apelez o data si desi aveam leziuni si sange curgand a trebuit sa astept 20 de minute si apoi sa fac dovada asigurarii sau dovada ca posed mijloace de plata si abia apoi s-au ocupat de mine din punct de vedere medical. Asa ca dragi concetateni inainte sa dam cu rahat in serviciul de urgenta mai bine ne-am documenta. Felicitari inca o data celor de la UPU pentru profesionalismul lor!

  5. Haide-ti sa ne concentram pe SUBIECT…. Timpul de asteptare nu e chiar de 10 ore dar nimeni nu te baga in seama daca nu-ti golesti buzunarele prin spitale….parca trebuiau trecute in subordinea Primariei? Domnule director ar trebuii sa mai iesiti din birou si sa mai mergeti pe jos pe la URGENTE sau prin saloane unde e o mizerie …. unde se practica metoda PRIMUL VENIT – (primul cu BANI servit )… Va rog incetati cu porcariile si faceti treaba! Sanctionati pe cine trebuie nu procedati la fel ca domnul AVERE (ex dir.) si nu mai aparati pe toti incompetentii. Oricum va garantam ca daca nu faceti mai multe si nu se vad rezultate mai stati maxim 1 an….Nu e amenintare ….e o promisiune ELECTORALA!

  6. Hirciogul al mic abereaza , si eu am fost la urgente si am fost tratat exemplar. Mai mult nu se putea face, sunt la UPU si medici dedicati trup si suflet profesiei lor si juramantului depus. Pacat sa dam in ei cu noroi , dar ce sa astepti de la un minoritar …. In ce-l priveste pe dr.Birsasteanu el este omul ce trebuia uns manager nu un putzoi liberal care spune numai lucruri traznite.. .. Pacat ca contabilul din fruntea ministerului (alta panarama) nu se zbate sa aduca bani in sanatate , ca fara bani , asa cum e acum nu faci mare branza , eventual reusesti sa te faci de cacao…

  7. Si eu am fost la urgente, si am insotit si alte persoane, e adevarat ca se sta mult, dar nu am plecat de acolo decat dupa ce au facut mai multe investigatii . Tinerii medici din urgente sunt extraordinari si nu o spun numai eu.

  8. Spitalul Județean e un monument al bătăii de joc din toate punctele de vedere. Etajul 9, neurologia,e probabil cel mai infect loc de pe pământ, cred că nici în Gange, când se îmbăiază ăia dimineața nu e un mediu atât de septic ca etajul 9.
    Pe cărucioare, în hol, stau tampoane de la escarele sau rănile de altă etiologie ale bolnavilor, mirosul de ploscă neigienizată atât de pregnant încât s-a impregnat și-n doctori, etc.
    Colac peste pupăză, TERMENUL DE FINALIZARE AL FAȚADEI SPITALULUI a fost depășit, fiind 1 septembrie. Evident că managerul spitalului nu va trage firma la răspundere pentru întârziere și neîncadrare în termene și condiții

  9. unitatea de urgente de la judetean are medicii profesionesti care i-si dau interesul si iti fac investigatii sa gaseasca cauza bolii.am fost cu parintii mei si au fost tratati cum trebuie,am asteptat si noi la rand,priotare la tratament si investigatii sunt persoanele care sunt aduse in stare grava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.