Consilierul local Florin Bîrsăşteanu, despre acoperişul spart de la C. D. Loga:...

Consilierul local Florin Bîrsăşteanu, despre acoperişul spart de la C. D. Loga: „Tot aşteptăm până cade o ţiglă în capul unui elev”

0
DISTRIBUIȚI

 cd_loga

Consilierul local PSD Florin Bîrsăşteanu este nemulţumit că reprezentanţii municipalităţii tot aşteaptă banii de la nemţi ca să reabiliteze clădirea în care funcţionează Colegiul „C. D. Loga”, în loc să aloce bani din fondurile proprii pentru reparaţii. Pesedistul se teme de faptul că în orice moment s-ar putea petrece un dezastru pentru că nu a mai fost realizată nicio reparaţie la clădire de 20 de ani, ci doar „cârpeli”.


Florin Bîrsăşteanu a afirmat, astăzi, că „avem un har de a ne mobiliza doar după ce se întâmplă o nenorocire, doar atunci ne umflăm muşchii şi găsim soluţii. Viaţa şi sănătatea copiilor este pusă în pericol, trebuie să facem ceva”.

În ceea ce priveşte Liceul Lenau, consilierul local PSD a ţinut să precizeze că s-a tot amânat reabilitarea liceului. În acest moment, există două studii de fezabilitate neutilizate realizate în timpul administraţiei Ciuhandu, care era „expertă în realizarea de studii, dar proiectele nu se mai începeau, era o modalitate elegantă de a stoarce bani din bugetul local. Cred că doar atunci când va cădea o ţiglă în capul unui elev, ne vom trezi cu toţii”.

Totuşi, după ce consilierii locali PSD au depus un amendament la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului pe anul 2013 în ultimul plen, s-a decis alocarea a 120.000 de lei pentru reabilitarea în regim de urgenţă a şcolilor timişorene. Sorin Grindeanu a adăugat că reprezentanţii municipalităţii nu ar mai trebui să se bazeze că „vin nemţii şi reabilitează şcolile”, cu referire la împrumutul luat de la germani de Primăria Timişoara pentru că „ăştia tot vin de trei ani”, ci ar trebui inclus în bugetul pe anul 2014 sumele necesare reparării clădirilor în care funcţionează şcolile din oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.