Contrabandişti de ţigări şi alcool, depistaţi în urma a şapte percheziţii

Contrabandişti de ţigări şi alcool, depistaţi în urma a şapte percheziţii

0
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Şase persoane sunt cercetate pentru contrabandă şi evaziune fiscală după ce, în urma a şapte percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti, au fost găsite aproape 400.000 de ţigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Descinderile au avut loc în Constanța, scrie Agerpes.

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPR) au informat, astăzi, că acţiunea a fost organizată de poliţiştii Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, cu suport tehnic şi informativ din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


„Au fost efectuate şapte percheziţii, la locaţiile despre care politiştii de frontieră aveau suspiciuni că erau depozitate ţigări de contrabandă pentru a fi valorificate în mod ilegal”, conform oficialilor IGPR.

Cele aproape 20.000 de pachete de ţigări netimbrate găsite de poliţişti provin din Ucraina, Republica Moldova şi un magazin duty-free. Totodată, au mai fost descoperite 400 de sticle de alcool contrafăcut, în valoare de circa 10.000 lei, suma de 26.480 de lei, două autoturisme marca Volkswagen Passat, respectiv, Dacia Logan, în valoare totală de 8.000 euro, precum şi un ansamblu rutier compus din cap tractor şi semiremorcă, evaluat la 25.000 euro, bunuri ce au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Suspecţii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigarete şi evaziune fiscală, urmând să fie audiaţi în ziua în curs de către procurorii Parchetului de pe langă Curtea de Apel Constanţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.