Cu rectoratul Politehnicii iluminat, Robu se gândește din nou la Operă. Ce...

Cu rectoratul Politehnicii iluminat, Robu se gândește din nou la Operă. Ce le-a spus celor de la Elba

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu politehnica iluminat

Primarul Nicolae Robu face noi demersuri pentru iluminarea Operei. După ce ideea sa a fost respinsă de firma Elba care a refuzat să dea 50.000 dea euro pentru a ilumina clădirea, Robu a  promis că nu se lasă şi că până la urmă lucrurile vor ieşi cum vrea el.  Odată cu refuzul, Robu promitea că relaţiile dintre companie şi municipalitate se vor răci.


Astăzi, primarul a declarat că urmează să aibă o nouă discuţile cu cei de la Elba pentru a vedea dacă s-au mai gândit la propunerea lui.  Vă reamintim că Rectoratul Politehnicii Timişoara  a fost iluminat în regim de sponsorizare de către compania AEM.  Minunea a fost inaugurată de edilul şef pe o ploaie torenţială  la finele lunii iunie. Mândru, primarul declara atunci  că „remarcăm faptul că avem de-a face cu una din cele mai frumoase clădiri din oraşul nostru şi că, poate cu treburi în grabă trecând pe aici, niciodată nu am stat să analizăm ce sculpturi deosebite sunt pe frontispiciu şi pe părţile laterale”. La acea dată, întrebată de ce a ales să ilumineze Rectoratul Politehnicii, directoarea AEM dezvăluia că a fost alegerea primăriei şi nu a domniei sale, aşa cum  dădea asigurări primarul pentru a justifica de ce Opera nu a avut prioritate.

 

2 COMENTARII

  1. sponsorizarea lu’ peste…

    se pierde din vedere citi bani primesc de la bugetul local cele 2 companii care si-au impartit frateste orasul in 2, tocmai de aceea citeva zeci de mii de euro donate intr-un an pt iliminarea unei cladiri nu este o paguba pt cele 2 firme

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.