Cum au petrecut 2.000 de români show-ul „The Wall” la Belgrad FOTO

Cum au petrecut 2.000 de români show-ul „The Wall” la Belgrad FOTO

1
DISTRIBUIȚI

20130901_214252

Aproximativ 2000 de români au văzut aseară live concertul The Wall – Roger Waters la Belgrad, ei optând pentru varianta cea mai apropiată de casă și cu prețuri cam ca la noi. Autoritățile sârbe au avansat cifra, în seara zilei de ieri, când sala de la Kombank Arena a fost acaparată de un public entuziast. Românii care au vrut să vadă legendarul spectacol au luat cu asalt vama Moravița spre Serbia încă de dimineață și au îndurat cu nervi sau stoicism protestele agricultorilor sârbi prinse pe traseul Stamora – Belgrad.

Considerat una dintre cele mai extravagante şi costisitoare producţii actuale, „Zidul” lui Waters a adus în fața spectatorilor o experienţă unică. Show-ul este combinaţia perfectă de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, toate reunite într-o construcţie colosală, concepută sub forma celebrului zid care se ”ridică” parțial în timpul show-ului.


Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului omonim al celor de la Pink Floyd, într-o producţie multi-dimensională fabuloasă.

În sală s-au aflat mulți bănățeni trecuți de prima tinerețe, dar și tineri care au profitat de concertele lui Waters în zonă astfel că, până la show-ul din capitala Serbiei, l-au mai văzut la Budapesta și București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.