Cum a fost prins un contrabandist, urmărit internațional pentru că a fost...

Cum a fost prins un contrabandist, urmărit internațional pentru că a fost prins cu o tonă de tutun

1
DISTRIBUIȚI

contrabandist  mircea daniel

Un bărbat, care a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene pentru contrabandă cu țigări, a fost prins, ieri, de către polițiștii timișeni.


Mircea Daniel din Făget a fost oprit după ce radarul l-a prins depășind viteza legală. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că era dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene. În urmă cu trei ani a fost prins conducând o mașină în care era o tonă de tutun de contrabandă. A fost condamnat la șase ani și șase luni de închisoare, dar a dispărut fără urmă, până ieri. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat Curții de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului și demararea procedurilor de extrădare.

1 COMENTARIU

  1. Italia…ce tara frumoasa! La noi contrabandistii de tigari au plecat cu politistul pe capota si au primit doar 2 ani de inchisoare…tatal contrabandei de tigari Comisarul saptebani cristinel in loc sa putrezeasca prin puscarie este seg la Jimbolia! Si atunci ne mai miram de ce pleaca tineretul din tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.