Cum plănuiește Robu să nu scape din ochi niciun detaliu de pe...

Cum plănuiește Robu să nu scape din ochi niciun detaliu de pe șantierul Michelangelo

3
DISTRIBUIȚI

ridicarea podului02_resize

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a părăsit scaunul de şef al Consiliului Judeţean Timiş fără a vedea îndeplinit poate cel mai mare vis pe care l-a avut. Este vorba despre  avionul instituţiei, o achiziţie de lux pe care pedelistul plănuia să o facă.

Primarul Nicolae Robu pare să-i calce pe urme lui Ostaficiuc, cel puțin, după anunțul șoc făcut ieri. Astfel, Robu a declarat că municipalitatea ar putea cumpăra o dronă. Legat de uitlitatea achiziţiei, schema este una cât se poate de simplă.


Pentru a se asigura că treaba merge ca la carte în cazul demolării Acvariului de sticlă din centrul oraşului primarul a scos studenţii liberali în stradă cu IPad-urile pentru a filma întreaga operaţiune. De atunci însă lucruile au evoluat semnificativ. Astfel, edilul a povestit că într-o duminică în timp ce vizita şantierul de la Michelangelo s-a întâlnit cu un domn care deţine o dronă şi care s-a oferit să filmeze şi să fotografieze lucrările executate la pod, fără a cere vreun ban. Primarul a explicat că este impresionat de calităţile dronei şi că pe viitor nu este exlcus ca primăria să facă o astfel de achiziţie pe care o consideră utilă. Pe final, primarul a ţinut să sublinieze că lucrările de la Michelangelo astfel înregistrate vor ajunge o pagină din istoria Timişoarei.

3 COMENTARII

  1. luni pe la prinz am trecut pe LINGA santier. nu am vazut decit 2 paznici, citiva pietoni rataciti si un muncitor care lucra sub pod. poate daca aveam o drona puteam sa vad unde se ascundeau muncitorii care lucreaza din greu ca pasajul sa fie gata cit mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.