S-a rezolvat scandalul mutării Colegiului Tehnic și al Liceului de Arte. Ce...

S-a rezolvat scandalul mutării Colegiului Tehnic și al Liceului de Arte. Ce le-a promis Robu

0
DISTRIBUIȚI

poză

Primarul Nicolae Robu a avut o discuţie, ieri, timp de patru ore cu conducerea Colegiului Tehnic de Vest ca să ajungă la un consens. Soluţia propusă de reprezentanţii colegiului în urmă cu câteva zile a fost luată în considerare de municipalitate, astfel că Liceul de Arte Plastice şi Colegiul Tehnic de Vest vor funcţiona în aceeaşi locaţie de pe B-dul Regele Carol I. Acest lucru este posibil după ce primăria a decis să nu mai prelungească contractul de închiriere a unui etaj din clădirea Colegiului Tehnic de Vest şcolii particulare „Millenium”.


Edilul şef le-a spus, astăzi, protestatarilor care au venit în faţa Primăriei Timişoara că „în urma amendamentului pe care-l voi propune marţi în şedinţa de Consiliu Local, nu vom mai prevedea mutarea Colegiului Tehnic de Vest pe B-dul Liviu Rebreanu, ci doar mutarea parţială a şcolii profesionale din cadrul Colegiului pe strada Pop de Băseşti, unde vom face amenajările corespunzătoare. De asemenea, Liceul de Arte Plastice se va muta în clădirea Colegiului Tehnic de Vest, conform hotărârii de Consiliu Local”.

În final, primarul Robu le-a transmis profesorilor că nu le va face plângere penală pentru că „legea a fost respectată” şi nici nu vor rămâne fără salarii. Totuşi, profesorii de la Colegiul Tehnic de Vest se tem că va putea izbucni un alt scandal pentru că reprezentanţii şcolii particulare „Millenium” au investit foarte mulţi bani în amenajarea spaţiului pe care l-au închiriat de la municipalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.